50 Cent Power | Voordelig Bestellen op Parfum Outlet
Je bent hier:
50 Cent Power
For Male

50 CENT POWER EAU DE TOILETTE SPRAY

  • Eau de toilette spray 100 ml
  • Onze Prijs32,95

 • Jan
  Beoordeling geplaatst op:15 Feb 2016
  Score:
  Een heerlijk volwassen parfum. Groen, kruidig en aromatisch. Zeer mannelijk.Het zou een mooi cadeau zijn voor iemand van boven de 30Ik geniet ervan!
 • Michael
  Beoordeling geplaatst op:15 Feb 2016
  Score:
  Power van 50 cent heeft een frisse opening van waaruit ik vooral een appel achtig akkoord waarneem, terwijl appel niet vermeld staat tussen de ingrediënten. De opening is aangenaam. De geur is als een mix van musk en fruit. Over het algemeen een best aardige geur voor de prijs met een vrij lang waar te nemen geur.

Power wordt door onze klanten beoordeeld met een gemiddelde score van 5 uit 5 (gebaseerd op 2 beoordelingen)

Deel de Parfum Online

50 Cent Power

Curtis Jackson, beter bekend als 50 Cent, heeft zijn eerste parfum uitgebracht in samenwerking met Lighthouse Beauty. De naam van het parfum is Power by 50 Cent. Curtis heeft zelf deelgenomen aan het ontwerp.

De compositie begint met akkoorden van citroen bladeren, zwarte peper en alsem, een hart van donker hout, koriander en nootmuskaat en basisnoten vol patchouli, muskus en eikenmos. De flacon is gemaakt van donker, wazig glas, met een zilveren, metalen dop geïnspireerd door het ontwerp van 50 Cent's favoriete horloge van Piguet. 50 Cent Power is ontworpen door Harry Fremont.