Biotherm - Parfum Outlet
Je bent hier:
Filter:
Force
Force
Vanaf prijs75,95
Bekijk producten
For Male
Eau Vitaminee
Eau Vitaminee
Vanaf prijs32,95
Bekijk producten
For Female
Eau Pure
Eau Pure
Vanaf prijs31,95
Bekijk producten
For Female
Eau D'Energie
Eau D'Energie
Vanaf prijs33,95
Bekijk producten
For Female

Biotherm parfum

Biotherm is een Franse producent van high - end cosmetica en huidverzorgingsproducten met een geschiedenis die teruggaat tot 1950. Biochemicus Jeannine Marissal, de oprichtster van het merk, werd geïnspireerd door de thermale bronnen in het zuiden van Frankrijk . Ze was de eerste persoon die thermische plankton wist te gebruiken in effectieve huidverzorgingsproducten ontworpen om allerlei huidproblemen aan te pakken.

Biotherm is erin geslaagd om een solide productportfolio en diepgaande relaties met klanten te ontwikkelen die een belangrijke rol speelde toen het bedrijf een deel van de L'Oreal groep, een van de wereldspelers in de sector cosmetica en huidverzorging. Met de hulp van L'Oreal en effectief en eenvoudig te gebruiken producten , heeft Biotherm uitgebreid naar verschillende Europese landen.

Biotherm is altijd bezig met nieuwe producten en krachtige huidverzorgingsproducten op basis van natuurlijke ingrediënten te ontwikkelen. Hun product portfolio bestaat uit make - up removers, reinigingsmiddelen, maskers, peelings, serums, moisturizers voor alle soorten en leeftijden, nacht producten,lip en oogzorg, douchegels, bodylotions, handcrèmes, anti - cellulite producten, zonbescherming voor gezicht en lichaam, mannen huidverzorgingsproducten (die in 1985 werden gelanceerd) en geurige body sprays. Veel bekende gezichten waaronder Elle MacPherson, Sasha Pivovarova zijn bekende van het merk.

Het bedrijf is van mening dat verschillende huidproblemen verschillende oplossingen vereisen. Verschillende collecties die zich richten op vette, droge , doffe of verouderde huid zijn ontwikkeld om elke klant te voorzien van producten gericht op hun individuele behoeften.

Biotherm is tot nu toe bekend om hun expertise in huidverzorging, maar waagde zich in 1997 in de wereld van parfum. Hun primaire doel was om een effectieve lichaamsverzorging spray te creëren die de huid hydrateren, terwijl het de zintuigen eet te ontwaken met behulp van geur. Hun eerste parfum, Eau Vitaminee, bestaat uit grapefruit, sinaasappel, jasmijn, fresia en muskus. Eau d' Energie , de follow - up op Eau Vitaminee, werd gepresenteerd in 2007. Dit bloemen - fruitige lichaamsverzorgingsproduct kenmerkt notities van mandarijn, sinaasappel, citrus nuances, abrikoos, jasmijn, cyclamen, ceder en muskus. Deze geurende bodyspray is gemaakt om de drager het gevoel van energie te geven terwijl de huid wordt gehydrateerd.

2008 was het jaar van de lancering van Eau Pure, een verfrissende en verzorgende body spray, gemaakt door Nathalie Lorson met behulp frisse citrus, kiwi, rabarber en aromatische akkoorden. Biotherm Homme Force, de eerste body spray voor mannen, en Eau de Paradis, een andere geurige huidverzorging spray voor vrouwen belande in 2010 in de schappen. L'Eau Vanessa Bruno, een samenwerking tussen Biotherm en de Franse modeontwerper, werd gepresenteerd in 2011.