Tot en met 16 Oktober is het Mega Sale. Check hier alle acties

Bond No. 9 Hudson Yards

1 artikel
Bond No. 9
Hudson Yards
Eau de parfum
Vanaf
164,50

Bond No 9 Hudson Yards viert een nieuw begin. Hudson Yards ligt aan de westelijke rand van Manhattan, en dit gebied is momenteel behoorlijk somber, maar de komende jaren is deze locatie klaar voor de bouw van de hoogste toren, een wolkenkrabber hoger dan het Empire State Building. Het is de bedoeling dat dit deel van de stad een stedelijke mini-metropool wordt, omgeven door prachtig groen en bezaaid met veel nieuwe winkels, woongebouwen, grote kantoorgebouwen en luxe hotels, met tal van supermarkten en een metro met verlengde lijn No7 en de terminal voor de veerboot. Ter ere van het begin van de bouw, creëert Bond No9 een symbolische lente geur, die het optimisme van het seizoen zal transformeren in de creativiteit die het uiterlijk en de breedte van New York zal veranderen.

Bloemblaadjes van de nieuwe geur openen de compositie. Topnoten schitteren met citroenachtige groene lelietje-van-dalen, die optimisme verspreidt met onschuldige fresia bloemen en roze peper. De opening van het parfum is een verfrissende, kruidige mix dat alle zintuigen wakker maakt. Een pioenboeket gecombineerd met Bulgaarse rozen. Het bloemenhart is subtiel gezoet met fruitige tinten lychee en voegt basisnoten toe van een verfijnde mix van oranjebloesem, iris en witte musk. 

Hudson Yards kan worden verkregen als 100 ml Eau de Parfum. De flacons zijn optimistisch, lichtgroen met de logo's van het merk, verfraaid met grote bloemen gekleurd in groen zoals eerdere edities gewijd aan parken. De geur kan worden verwacht in april 2014. De neus achter deze geur is Aurelien Guichard.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk