Brooks Brothers - Parfum Outlet
Je bent hier:
  • Home
  • Brooks Brothers
Filter:
Brooks Brothers Gentlemen
Brooks Brothers Gentlemen
Vanaf prijs30,95
Bekijk producten
For Male

Brooks Brothers parfum

Brooks Brothers werd opgericht door Henry Sands Brooks in 1818. Het was het eerste prêt-à - porter mode huis in Amerika. In 1854 presenteerde de Brooks Brothers als een van de eerste hun afgewerkte kostuums.

Het bedrijf presenteerde hun logo met gouden draden in 1850 en het is hun officiële logo tot op de dag van vandaag gebleven. Dit logo is het symbool van de wol - kwekers geweest en het dateert uit de 15e eeuw.

In 1858 werd de tweede grote winkel geopend in New Yor , op de hoek van Broadway en Grand Street. Deze winkel werd later gesloten en verhuisde naar Union Square, en later naar Broadway en Bond Street.

Naarmate de jaren voorbij gingen ontwikkelde het bedrijf zich en ook het aanbod. Het werd uitgebreid met polo jassen, dassen met het logo van het merk, shetland truien en sokken.
Marks & Spencer kocht Brooks Brothers in 1988 en investeerde 7.000.000 dollar in de restauratie van de oude winkel op Madison Avenue.

Hun online winkel werd geopend in 1998, en de tweede grote winkel in 1999 in New York. Om de moderne tijd bij te blijven begon het bedrijf met Digital Tailoring, een innovatieve technologie die een lichaam scant en zorgt voor kleding met unieke contures en verhoudingen die elk persoon past.

Brooks Brothers heeft 9 parfums uitgebracht. Brooks Brothers is een oud parfum huis. Het eerste parfum werd uitgebracht in 1950. Brooks Brothers parfum is gemaakt in samenwerking met parfumeurs Vincent Schaller , Steve Demercado , Jim Krivda , Marypierre Julien , Rodrigo Flores - Roux , Richard Herpin en Ilias Ermenidis .