Bruno Banani - Parfum Outlet
Je bent hier:
Filter:
Dangerous Man
Dangerous Man
Vanaf prijs28,95
Bekijk producten
For Male
Dangerous Woman
Dangerous Woman
Vanaf prijs24,95
Bekijk producten
For Female
Made for Men
Made for Men
Vanaf prijs26,95
Bekijk producten
For Male
Magic Man
Magic Man
Vanaf prijs24,95
Bekijk producten
For Male
Magic Woman
Magic Woman
Vanaf prijs22,95
Bekijk producten
For Female

Bruno Banani parfum

Bruno Banani is de opvolger van een ondergoed-merk van de DDR (Trikotex) en is gevestigd in Chemnitz Duitsland.

1994 was een jaar van de lancering van Bruno Banani en 1995 was een jaar om het imago van het merk te creëren. De Bruno Banani staat bekend om de dingen die andere bedrijven niet doen. Bruno Banani vernietigt alle clichés met een hele reeks ervaring die het imago van het merk vorm geven. Bruno Banani zet dit op de proef met de film 'Frozen Souls & Beating Hearts.

1996 jaar stond bekend om de 10.000 km door de woestijn. Expeditie naar de legendarische Ofir goud-dragende regio in Afrika. De adventure-test werd al snel een extreme test voor Bruno Banani. Dit is omdat 10.000 km van de woestijn moest worden overgestoken in 120 dagen. Tijdens het avontuur testte expeditie goeroe Achill Moser een select team en volgde de eeuwenoude paden van de goudzoekers. Bruno Banani steunde dit unieke historische expeditie en bood het team van onderzoekers ondergoed van de Your Perfect Underwear lijn aan. De onderzoekers ondervonden zandstormen, leeuwen, watertekorten en bevriezing tijdens hun reis. Deze uitdagingen kunnen gemakkelijk worden beheerst met Bruno Banani, omdat de expeditie bewees, dat Bruno Banani producten staan voor het tegengaan van slijtage. De inspanningen waren de moeite waard, want Bruno Banani is nu de eerste ondergoed lijn naar het symbool van het uitvoeren van de Adventure test’’.
Op 15 mei 1998 werd Bruno Banani 's werelds eerste fabrikant van designer ondergoed voor het uitvoeren van de eerste functietest in gewichtloze omstandigheden aan boord van het Russische ruimtestation MIR met de Uw Dynamic Underwear collectie. Het belangrijkste doel van deze unieke pasvorm en comfort, was het testen van taai materiaal, zodat de collectie kon worden bekroond met de naam Space ondoorlaatbaar. Op 13 augustus 1998 was het eindelijk tijd. Aan boord van de beroemde Sojoez-raket in Baikonur Kazachstan, was Bruno Banani op weg naar het ruimtestation MIR. Vliegtijd: 48 uur. Chief boordwerktuigkundige Nikolai Budarin begon de tests onmiddellijk. Hij testte de collectie tijdens zijn dagelijkse fitness programma in de MIR basismodule en bij 90% relatieve luchtvochtigheid. Geen andere resultaten werden verwacht: de elasticiteit en dynamische pasvorm van de collectie maakte een enorme indruk op hem.

Ontwerper Bruno Banani heeft 17 parfums gecreëerd. De eerste editie is gecreëerd in 2000 en de nieuwste is van 2014. Bruno Banani geuren werden gemaakt in samenwerking met parfumeurs Bernard Ellena en Thierry Wasser.