Chanel Allure Sensuelle | Voordelig Bestellen op Parfum Outlet
Je bent hier:
Chanel Allure Sensuelle
For Female

CHANEL ALLURE SENSUELLE EAU DE PARFUM SPRAY

  • Eau de parfum spray 100 ml
  • Onze Prijs117,95

 • biony
  Beoordeling geplaatst op:23 Jun 2016
  Score:
  Deze heb ik in de winkel gezien en is 111 euro en nu korting 87 . Jullie zijn een outlet zo genaamd. Waarom zijn jullie duurder dan de winkel? Klopt gewoon niet.

Allure Sensuelle wordt door onze klanten beoordeeld met een gemiddelde score van 5 uit 5 (gebaseerd op 1 beoordeling)

Deel de Parfum Online

Chanel Allure Sensuelle

Chanel Allure Sensuelle heeft haar unieke en speelse wispelturigheid behouden met schitterende citrus, fruitige en bloemige noten gecombineerd met prachtige hout akkoorden. Wel is de geur mysterieus geworden. Het is niet zwaarder geworden, maar in tegenstelling tot de oogverblindende helderheid en het vreugdevolle zonnige karakter van de klassieke Chanel Allure, is deze versie wel warmer. De zoete noten (gekonfijt fruit) zijn niet opdringerig, maar netjes verborgen in sensuele kruiden en wierook.

De topnoten bevatten bergamot, mandarijn en roze peper. Het hart bestaat uit jasmijn, roos, iris, gekonfijte vruchten en vetiver, gevolgd door de basisnoten van Franse vanille, amber, patchoeli en wierook. Het parfum werd in 2005 op de markt gebracht en ontworpen door Jacques Polge. Het gezicht van het parfum is de charmante actrice Anna Mouglailis.