Coach Coach Leatherware No. 2 | Voordelig Bestellen op Parfum Outlet
Je bent hier:
Coach Coach Leatherware No. 2
For Male

COACH COACH LEATHERWARE NO. 2 EAU DE PARFUM SPRAY

    • Eau de parfum spray 96 ml
    • Tijdelijk uitverkocht
Deel de Parfum Online

Coach Coach Leatherware No. 2

Coach is een Amerikaans lederwaren bedrijf, opgericht in 1941 in Manhattan New York. Een groep van zes ambachtslieden stichtte de oorspronkelijke business op, in eerste instantie onder de naam Gail Manufacturing Company. In 1946 voegde Miles en Lillian Cahn zich bij het bedrijf Al ervaren in lederwaren en handtas productie, en met een goed zakelijk inzicht maakte Cahn het bedrijf een van de meest populaire Amerikaanse handtas ontwerpers.
Coach begonnen met het aanbieden van haar producten via postorder, en uiteindelijk groeide het uit tot warenhuizen, speciaalzaken en samenwerkingen met geselecteerde leveranciers.

In 1980 veranderde het bedrijf zijn naam weer naar Coach Leatherware Company, en in 1985 werd het bedrijf verkocht aan de Amerikaanse voedselproducent Sara Lee Corporation.
Coach werd in 2000 verkocht door Sara Lee en werd een beursgenoteerde onderneming. Vandaag de dag zijn er meer dan 500 Coach winkels in de Verenigde Staten en Canada, en een dochterbedrijf gericht op de Japanse markt, Coach Japan. Coach is ook wijd verspreid in warenhuizen in de Verenigde Staten en is verkrijgbaar in meer dan 200 winkels buiten de Amerikaanse markt. Het hoofdkantoor blijft in Manhattan, en het Coach aanbod is uitgebreid met kleding, schoenen, brillen, koffers, niet-lederen accessoires en parfum.

Het eerste parfum van Coach is de gelijknamige vrouwen geur Coach, dat werd gelanceerd in 2007. Coach parfums worden vandaag de dag aangeboden in samenwerking met Estee Lauder.