Esprit - Parfum Outlet
Je bent hier:
Filter:
Imagine for Her
Imagine for Her
Vanaf prijs31,50
Bekijk producten
For Female
Life for Men
Life for Men
Vanaf prijs18,95
Bekijk producten
For Male
Man
Man
Vanaf prijs18,95
Bekijk producten
For Male
Simply for You for Men
Simply for You for Men
Vanaf prijs19,95
Bekijk producten
For Male

Esprit parfum

Esprit is een internationaal jonge lifestyle merk opgericht door Doug en Susie Tompkins in 1968. Het echtpaar bood oorspronkelijk sportieve kleding uit de achterbak van hun auto en begonnen hun officiële leven als Esprit toen Michael Ying financiële steun bood aan het begin van 1970.

Naam van het bedrijf werd een paar jaar later veranderd in Esprit de Corps.

Het logo werd ontworpen door John Casado in 1979. Esprit Kids werd gelanceerd in 1981.

De uitbreiding naar Singapore en de Europese markt begon in het midden van de jaren 80. Doug Tompkins verliet het bedrijf in 1990, maar Susie Tompkins en haar investering gingen door. Het bedrijf werd voor het eerst genoteerd op de beurs van Hong Kong in 1993.

Het midden van de jaren 1990 bood de uitbreiding van Esprit in accessoires en woondecoratie en Esprit verwierf een cosmetica bedrijf.

Esprit bood haar eerste parfum in 2001, met een reeks van succesvolle vrouwen parfums werd dat jaar gelanceerd. Esprit geuren voor mannen en vrouwen worden nog steeds worden gelanceerd in samenwerking met Coty.

Ontwerper Esprit heeft 46 parfums gecreëerd. De vroegste editie is gecreëerd in 2001. Esprit geuren werden gemaakt in samenwerking met parfumeurs Emilie (Bevierre) Coppermann, Guillaume Flavigny, Olivier Pescheux, Bernard Ellena, Benoist Lapouza, Jean-Christophe Herault, Veronique Nyberg, Philippe Bousseton , Beatrice Piquet, Domitille Bertier, Juliette Karagueuzoglou, Alienor Massenet, Evelyne Boulanger, Christophe Raynaud, Nicolas Beaulieu, Nathalie Lorson, Christiane Plos en Marie Salamagne.