Estee Lauder Very Estee | Voordelig Bestellen op Parfum Outlet
Je bent hier:
Estee Lauder Very Estee
For Female

ESTEE LAUDER VERY ESTEE EAU DE PARFUM SPRAY

  • Eau de parfum spray 50 ml
  • Tijdelijk uitverkocht

 • wendy
  Beoordeling geplaatst op:27 Mar 2014
  Score:
  supervrouwelijk, lekkere zomerse geur.perfect voor overdag, maar zeker ookvoor een lange zomeravond.

Very Estee wordt door onze klanten beoordeeld met een gemiddelde score van 5 uit 5 (gebaseerd op 1 beoordeling)

Deel de Parfum Online

Estee Lauder Very Estee

Estee Lauder's bedrijven zijn de toonaangevende bedrijven op het gebied van huidverzorging, cosmetica, parfum en haarverzorging. Het bedrijf begon in 1946, toen Joseph en Estee Lauder cosmetica produceerde in New York. Estee Lauder cosmetics is nu een merk dat de wereld markt op het gebied van parfum & cosmetica beheerst.

Estee Lauder introduceerde hun eerste Parfum Youth Dew in 1950. Het Parfum verkocht 50.000 maal in het eerste jaar. Voorafgaand aan een nieuwe release van een parfum gaat een onderzoek vooraf van hoge kwaliteit. Een lange lijst van fijne vrouwen parfums volgde al snel, zoals de mooie geur Estee Lauder Beyond Paradise, Pleasures, de Pure White series en White Linen en Intuition.

Ook werden de heren parfums geïntroduceerd wat tegenhangers waren van hun populaire parfums voor dames, zoals Estee Lauder Beyond Paradise for Men, Pleasures for men en Intuition for Men. Het aanbod Estee Lauder Parfum voor Heren omvat: Estee Lauder Beyond Paradise for Men, Intuition for Men en Pleasures Men.