Givenchy Dahlia Divin Le Nectar De Parfum | Voordelig Bestellen op Parfum Outlet
Je bent hier:
Givenchy Dahlia Divin Le Nectar De Parfum
For Female

GIVENCHY DAHLIA DIVIN LE NECTAR DE PARFUM EAU DE PARFUM INTENSE SPRAY (ZONDER VERPAKKING)

  • Eau de parfum intense spray (zonder verpakking) 75 ml
  • Tijdelijk uitverkocht

 • Roberta De Vos
  Beoordeling geplaatst op:24 Dec 2017
  Score:
  Een prachtige parfum blijft gans de dag vele complimenten

Dahlia Divin Le Nectar De Parfum wordt door onze klanten beoordeeld met een gemiddelde score van 5 uit 5 (gebaseerd op 1 beoordeling)

Deel de Parfum Online

Givenchy Dahlia Divin Le Nectar De Parfum

Givenchy lanceerde in Juni van 2016 de derde aanvulling op de Dahlia Divin collectie. Het gaat hier om een intensievere versie met de naam Dahlia Divin Le Nectar de Parfum. De voorganger van dit nieuwe parfum is de lichtere Dahlia Divin Eau de Toilette versie uit 2015.

Nectar de Parfum vertegenwoordigt de luxueuze, haute couture versie van de geur, een symbool van goud en vrouwelijkheid, aangekondigd als het elixer van de goddelijke kracht. De samenstelling is ontwikkeld door Fran├žois Demachy, die gebruik heeft gemaakt van gouden bloemen van mimosa. Sambac jasmijn is aanwezig in alle Dahlia Divin geuren, en wordt aangevuld met sensuele en elegante roos. Het bloemen hart wordt ondersteund door de houtachtige basis van romige vetiver, sandelhout, tonkaboon en weelderige vanille muskus.

Model Candice Swanepoel vervangt zangeres Alicia Keys als de belichaming van de Dahlia Divin vrouw in de nieuwe campagne.