Givenchy L'ange Noir | Voordelig Bestellen op Parfum Outlet
Je bent hier:
Givenchy L'ange Noir
For Female

GIVENCHY L'ANGE NOIR EAU DE PARFUM SPRAY

    • Eau de parfum spray 75 ml
    • Onze Prijs77,95
Deel de Parfum Online

Givenchy L'ange Noir

Givenchy presenteert L'Ange Noir, de Nieuwe 'zwarte engel', die de lijn van Ange ou Demon uit 2006 en Ange Ou Demon Le Secret uit 2009 voortzet. L'Ange Noir kwam uit in de herfst van 2016. De geur is als een onweerstaanbaar mysterie en de ultieme paradox: Stralend als een engel, ongrijpbaar als de duisternis 'L'Ange Noir is geïnspireerd op de film stijl film noir.

Elke vrouw is een raadsel, spelend met haar kracht van de verleiding. Het bewijs? ... Haar geur. Tussen schaduw en licht openbaart zich een uniek pad dat fascineert door de contrasterende ontmoeting van witte iris en zwarte sesam ingekapseld in een kostbare fles.

De samenstelling is een poederachtige bloemige combinatie van licht en donkere notities. Het opent met een mix van bergamot, roze peper en verse amandelen. Het milde poederachtige karakter van zuiver wit iris, een van de zuiverste bloemen, wordt gemengd met een beetje zoute zwarte sesam in het hart. De basis eindigt met warme tonen van tonkaboon, ambrette zaden en amber.

Het gezicht van de campagne is de Franse actrice en model Aymeline Valade. De vorm van de fles is identiek aan Ange ou Demon Le Parfum uit 2015.