Hard Candy - Parfum Outlet
Je bent hier:
Filter:
Hard Candy
Hard Candy
Vanaf prijs34,95
Bekijk producten
For Female

Hard Candy parfum

Hard Candy is een Amerikaanse cosmeticabedrijf, opgericht in 1995 door de Iraanse Amerikaanse zussen Dineh Mohajer en Pooneh Mohajer en Benjamin A. Einstein. Het product dat voor het eerst werd gelanceerd door het bedrijf was nagellak met een schaduw van babyblauw met de naam Sky. Dineh. Aangezien veel van haar vrienden vonden dat ze de nagellak moesten gaan verkopen, besloten ze om te beginnen met de verkoop. De eerste verkopen werden gedaan bij Fred Segal in Santa Monica en later bij retailers zoals Nordstroms. Het bedrijf kreeg een geweldige promotie door actrice Alicia Silverstone, die fan was geworden van hun nagellak was.

Louis Vuitton, die eigenaar is van Donna Karan, Givenchy, Sephora, TAG Heuer, en Veuve Clicquot, nam Hard Candy tot zich in 1999. Dit was van cruciaal belang voor een grotere verspreiding en de populariteit van Hard Candy. Het merk werd vervolgens verkocht aan falic Fashion, een bedrijf dat zich richt op de duty-free markt. In 2009 werd Hard Candy meer beschikbaar voor de massa publiek als gevolg van hun deal met Wal-Mart. Veel aandacht werd besteed aan het ontwerp en de marketing van de producten van het merk. NuWorld Beauty en Wal-Mart hebben samen meer dan een jaar aan het marketing concept gewerkt.

De huidige eigenaar hield een deel van de oorspronkelijke Hard Candy producten, waaronder de iconische nagellak, oogschaduw en eyeliner. Hard Candy is vooral populair voor het aanbrengen van gebruiksvriendelijke producten in kleine pakketten. Het merk brengt altijd wat hot, trendy en helemaal cool is. Hun producten zijn leuk en functioneel.

Hard Candy maakte entree in de wereld van de parfumerie in 2007. Hun eerste parfum, Hard Candy, is een bloemen en fruitig parfum voor vrouwen.