Hilary Duff - Parfum Outlet
Je bent hier:

Hilary Duff

Hilary Duff werd geboren in 1987. Hilary Duff is bekend als een zangeres, actrice en auteur uit de USA. Hilary was als kind al een ster in lokale theaterstukken en te zien in verschillende commercials. Toen ze de leidende rol had van de Disney Channel tv-show als Lizzie McGuire werd ze uiteindelijk een tieneridool. Hilary Duff maakte een naam voor zichzelf toen ze waagde in muziek. Ze bracht diverse singles en drie commercieel uit. Al haar albums werden platina of goud. Maar Hilary's creativiteit stopte hier niet. Als een mode-bewuste en getalenteerde jonge zakenvrouw ontwierp ze kleding voor Donna Karan, onder het label Femme voor DKNY Jeans. Haar eigen collectie, Stuff van Hilary Duff, was commercieel succesvol. Maar beide lijnen zijn inmiddels gestaakt. In 2010 publiceerde Hilary Duff haar eerste roman, Elixir. Het perceel is over liefde en richt zich op jong- volwassenen.

Hilary Duff is ook betrokken bij vele charitatieve projecten. Ze is een dierenrechten activist en ondersteunt verschillende goede doelen die zich richten op kinderen in nood. Toen ze hoorde van de verwoesting, die de orkaan Katrina veroorzaakte, schonk een aanzienlijk bedrag voor voedsel voor de slachtoffers. In 2009 werd ze Jeugd Ambassadeur voor de kinderen van Bogota in Colombia. Op haar bezoek aan de Colombiaanse hoofdstad, bracht ze veel tijd door om mensen in nood te helpen.

Hilary was pas 19 toen ze een deal met Elizabeth Arden ondertekende met het oog op haar eigen parfum. Ontwerper Hilary Duff heeft 2 parfums gecreëerd. De eerste editie is gecreëerd in 2006 en de tweede editie is gecreëerd in van 2008. Hilary Duff geuren werden gemaakt in samenwerking met parfumeurs Rodrigo Flores-Roux en Stephen Nilsen.