Issey Miyake L'eau D'issey Absolue | Voordelig Bestellen op Parfum Outlet
Je bent hier:
Issey Miyake L'eau D'issey Absolue
For Female

ISSEY MIYAKE L'EAU D'ISSEY ABSOLUE EAU DE PARFUM SPRAY

  • Eau de parfum spray 90 ml
  • Onze Prijs50,95
Issey Miyake L'eau D'issey Absolue
For Female

ISSEY MIYAKE L'EAU D'ISSEY ABSOLUE EAU DE PARFUM SPRAY (ZONDER VERPAKKING)

  • Eau de parfum spray (zonder verpakking) 90 ml
  • Onze Prijs50,95

 • Connie
  Beoordeling geplaatst op:01 Oct 2014
  Score:
  Heerlijke frisse geur, maar warmer dan de orginele l'Eau d'Issey'helaas niet in Nederland verkrijgbaar. Ik heb hem geroken in Frankrijk en kon hem gelukkig bij deze webshop kopen. Nu is hij er niet meer, ik hoop dat hij snel weer in het assortiment komt!!!

L'eau D'issey Absolue wordt door onze klanten beoordeeld met een gemiddelde score van 5 uit 5 (gebaseerd op 1 beoordeling)

Deel de Parfum Online

Issey Miyake L'eau D'issey Absolue

Issey Miyake L'eau D'issey Absolue is een bloemig parfum voor vrouwen.

De oorspronkelijke geur Issey Miyake L'Eau d'Issey uit1992 kreeg twee absolute edities: Noir uit 2010 en Gold uit 2011. Nieuwe L'Eau d'Issey Absolue lanceert in januari 2013 als een limited edition voor dat jaar. De geur is geïnspireerd door ambery licht, geworpen door de zon op zijn zonsondergang en jasmijn bloemen die bloeien in de nacht. De samenstelling is helder en intens. Het mengen van bloemige notities van fresia en lotus met het hart van 's nachts bloeiende jasmijn (Koningin van de Nacht), honing uit de Provence en sensuele tuberoos. De basisnoten zijn vanille en kostbare houtsoorten. Het parfum werd gemaakt door parfumeur Olivier Cresp.