Issey Miyake Pleats Please L'eau | Voordelig Bestellen op Parfum Outlet
Je bent hier:
Issey Miyake Pleats Please L'eau
For Female

ISSEY MIYAKE PLEATS PLEASE L'EAU EAU DE TOILETTE SPRAY (ZONDER VERPAKKING)

  • Eau de toilette spray (zonder verpakking) 100 ml
  • Onze Prijs36,95
Issey Miyake Pleats Please L'eau
For Female

ISSEY MIYAKE PLEATS PLEASE L'EAU EAU DE TOILETTE SPRAY

  • Eau de toilette spray 100 ml
  • Onze Prijs49,95

 • Willy
  Beoordeling geplaatst op:10 Sep 2013
  Score:
  Super luchtje, niet opvallend, voor sommige misschien te licht.Ik gebruik hem al zo lang als ik weet, kan hem helaas bijna nergens anders meer krijgen dan bij Parfumoutlet, GELUKKIG :-)

Pleats Please L'eau wordt door onze klanten beoordeeld met een gemiddelde score van 5 uit 5 (gebaseerd op 1 beoordeling)

Deel de Parfum Online

Issey Miyake Pleats Please L'eau

In december 2013 voegde Issey Miyake een nieuwe geur toe aan de Pleats Please collectie. De geur is frisser en vrouwelijke en kreeg de naam: Pleats Please L'Eau.

Transparant glas snijdt de tinten van groene vloeistof en kondigt frisheid aan. De compositie is geïnspireerd door het voorjaar en het gevoel van blijdschap en geluk. Pleats Please L'eau werd ontworpen door parfumeur Aurelien Guichard.

Pleats Please L'eau opent met wilde aroma's van rozen en levert frisheid en vrouwelijkheid. Focus van de initiële bloemige noten ligt op de jonge groene knoppen van wilde rozen, die nog niet zijn begonnen met bloeien. Het hart introduceert vrouwelijke Bulgaarse roos gecombineerd met roze peper en neroli bloesem, vergezeld van sensuele akkoorden van witte muskus, patchouli en ceder in de basis.