James Bond 007 | Voordelig Bestellen op Parfum Outlet
Je bent hier:
James Bond 007
For Male

JAMES BOND 007 EAU DE TOILETTE SPRAY

    • Eau de toilette spray 80 ml
    • Onze Prijs37,95
    • Eau de toilette spray 30 ml
    • Onze Prijs33,95
Deel de Parfum Online

James Bond 007

Eon Productions is verantwoordelijk voor alle James Bond-films en lanceerde in november 2012 de aromatische parfum voor mannen. Het parfum draagt de naam James Bond 007. Het parfum viert het 50 jarige jubileum van alle James Bond films en kondigde de 23e Bond-film Skyfall, aan. Skyfall was in 2012 te zien in alle bioscopen.

James Bond 007 weerspiegelt de mannelijke geur van de beroemde held. De aromatische samenstelling is gemaakt van verse appels, kardemom, sandelhout, vetiver, lavendel, coumarine en mos. De geaccentueerd combinatie van de aroma's van varens en mossen geeft een unieke zegel van de mannen editie. James Bond 007 werd gemaakt door de samenwerking van Eon Productions en parfumeurs van het huis van Givaudan!

De fles is donkergroen en robuust, gemaakt van glas en met een grove mesh structuur. De zilveren ring-vormige stop werd geïnspireerd door een aantal Britse spion gadgets en de gegraveerde logo 007 wordt benadrukt met een gladde satijnen lint dat het centrum van de fles versiert.

De reclamecampagne is ontworpen door Greg Williams. Hij was ook verantwoordelijk voor de campagnes voor de vijf vorige Bond-films.