Jeanne Arthes Arome | Voordelig Bestellen op Parfum Outlet
Je bent hier:
Jeanne Arthes Arome
For Female

JEANNE ARTHES AROME EAU DE PARFUM SPRAY

    • Eau de parfum spray 100 ml
    • Onze Prijs22,95
Deel de Parfum Online

Jeanne Arthes Arome

Jeanne Arthes is onderdeel van de Arthes Group, een Frans parfum bedrijf gevestigd in Grasse. In 1978 begon het bedrijf met de verkoop van parfum. Het bedrijf had een vestiging in de Grasse industriepark in 1995, en begon onderhandelingen met massaproductie retailers wereldwijd voor de distributie van haar producten.

Parfums voor mannen en vrouwen worden verkocht onder de Jeanne Arthes , Jeanne d' Urfe en Jeanne -en- Provence labels. Voor Jeanne Arthes en Jeanne d' Urfehoudt het bedrijf toezicht op elke stap in de ontwikkeling van het parfum vanuit het hoofdkantoor in Grasse. Van concept tot eindproduct , door middel van promotie en distributie.

Het bedrijf biedt meer dan 30 jaar ervaring in de creatie en lancering van nieuwe parfums. Jeanne en Provence is het nieuwste merk van het bedrijf. Het werd in 2011 geïntroduceerd en biedt een scala van Provence - geïnspireerde parfums, body care producten en huishoudelijke geuren, met een nadruk op de botanische ingrediënten afkomstig uit de regio Provence.


Jeanne Arthes heeft ook een licentie die parfums ontwikkelt voor andere merken, en werkt als producent voor andere merken.

Een van de best verkochte parfums van Jeanne Arthes is Cobra, die in de jaren 1980 miljoenen keren over de toonbank vloog. Het parfum werd in 2008 opnieuw uitgebracht in een speciale editie om de 30e verjaardag van het merk te vieren.


Jeanne Arthes heeft 124 parfums uitgebracht. De ontwerper van de parfums is Jean - Pierre Bethouart .