Joop! Joop Muse | Voordelig Bestellen op Parfum Outlet
Je bent hier:
Joop! Joop Muse
For Female

JOOP! JOOP MUSE MINI EDP

  • Mini edp 5 ml
  • Tijdelijk uitverkocht

 • Wiets
  Beoordeling geplaatst op:18 Dec 2016
  Score:
  Ik mis dit geurtje ongelofelijk!!! Komt het ooit weer terug?

Joop Muse wordt door onze klanten beoordeeld met een gemiddelde score van 5 uit 5 (gebaseerd op 1 beoordeling)

Deel de Parfum Online

Joop! Joop Muse

Joop! is een beroemd cosmetica, parfum & mode merk, begonnen door Joop Wolfgang in 1982. Wolfgang Joop begon zijn loopbaan in 1970, tegelijkertijd deed zijn vrouw mee aan een mode competitie, gehouden door het duitse mode blad Constance, en eindigde in de top 3. Gevolgd door dit succes werd Joop een mode analist voor het blad Neue Mode. Hij ging hier weg in 1971 om zijn eigen lijn te starten, en brak hiermee door in 1978 toen hij zijn collectie toonde aan de New York Times.

Joop werd een mode redacteur bij Neue Mode magazine en bleef daar tot 1971, waarna hij besloot om zelfstandig te werken als freelance journalist en ontwerper in. In 1978 lanceerde hij zijn eerste modecollectie die lovende kritieken oogstte. Joop introduceerde zijn vrouwen mode collectie, bestaande uit ready-to-wear kleding in de vroege jaren 1980, kort erna gevolgd door zijn eerste herencollectie. Schoenen, sieraden, brillen en parfums werden al snel tot het assortiment gevoegd, en de ontwerper noemde zijn merk dan ook volmondig JOOP!, met het uitroepteken dat staat voor energie en spontaniteit.

Zijn eerste titelloze parfum, JOOP! by JOOP! werd geïntroduceerd in 1987 en deze frisse, warme en bloemige geur was meteen een hit. Andere populaire JOOP! dames parfums zijn de bedwelmende maar toch eenvoudige All About Eve, de rijke en glamoureuze Jette en de sensuele Jette By Night. Populaire JOOP! heren parfums zijn onder meer de klassieke kruidige en houtachtige JOOP! Homme uit 1989, de ingewikkelde maar spannende Go, de verfrissende Jump en de verleidelijke Night Flight.