Kenneth Cole Kenneth Cole Black Bold | Voordelig Bestellen op Parfum Outlet
Je bent hier:
Kenneth Cole Kenneth Cole Black Bold
For Male

KENNETH COLE KENNETH COLE BLACK BOLD EAU DE PARFUM SPRAY

    • Eau de parfum spray 100 ml
    • Onze Prijs58,95
For Male

KENNETH COLE KENNETH COLE BLACK BOLD EAU DE PARFUM SPRAY (ZONDER VERPAKKING)

    • Eau de parfum spray (zonder verpakking) 100 ml
    • Onze Prijs49,95
Deel de Parfum Online

Kenneth Cole Kenneth Cole Black Bold

Black Bold is de perfecte geur voor de man die door weinig wordt geleid, maar door velen wordt gevolgd. Het is een gewaagde nieuwe geur die de grenzen verlegd met kracht en vertrouwen. Van het slanke, leerachtige flesontwerp tot de geurnotities voegt Black Bold een dynamische nieuwe dimensie toe aan de Kenneth Cole geurcollectie.

Mijn streven naar Black Bold was om de gewaagde essentie van New York te belichamen, zegt Kenneth Cole, voorzitter en creative officer van Kenneth Cole Productions. Black Bold viert de zelfverzekerde en gewaagde mannen die risico willen nemen in het leven.

Kenneth Cole heeft samengewerkt met Master Perfumer Harry Fremont van Firmenich om een geur te maken die het gevoel van een sterke mannelijke buitenkant belichaamt met een zelfverzekerd, maar zorgzaam innerlijk dat de schoonheid van de mannelijke kracht weerspiegelt. Black Bold beschikt over topnotities van citrus- en kruidentonen, afgerond met een mengsel van gemalen nootmuskaat en een fluisterende lotusbloem, die een verkoelde mannelijkheid op de huid onthult. Afgewerkt met elementen van houten en leerachtige muskus.

Black Bold werd in 2016 gelanceerd.