Kenneth J Lane - Parfum Outlet
Je bent hier:
  • Home
  • Kenneth J Lane
Filter:
Sphinx
Sphinx
Vanaf prijs48,95
Bekijk producten
For Female

Kenneth J Lane parfum

Kenneth J Lane werd geboren in Detroit, Michigan, USA en is een student geweest van Detroit Central High School, de Universiteit van Michigan en de Rhode Island School of Design.

Hij was eerst een schoenontwerper voor Delman en Christian Dior en in zijn vrije tijd creëerde hij leuke en opvallende sieraden.

Hij heeft ontwerpen gemaakt voor Jacqueline Kennedy Onassis, Elizabeth Taylor, Diana Vreeland, en Audrey Hepburn. Hij is waarschijnlijk het meest bekend om zijn parelketting  gedragen door Jacqueline Kennedy tijdens het presidentschap van haar man en een andere versie van de ketting die werd gedragen door Barbara Bush. Hij creëerde een juwelen riem voor de Hertogin van Windsor.

Sinds 1977 woont in Manhattan in een Stanford White herenhuis uit 1892 en is een van de weinige overgebleven herenhuizen aan Park Avenue. Van 1923 tot 1977 diende de woning als het huis van de Advertising Club. Op dat moment werd het omgezet in een appartementencomplex. Zijn woonkamer is de voormalige club bibliotheek en heeft een originele marmeren schouw, originele kunstwerken en lampen ontworpen door Robert Denning van Denning & Fourcade.

Hij werd aan Vanity Fair 's International Best Dressed List Hall of Fame toegevoegd in 1974. Zijn boek Faking It is samen met Harrice Simons Miller geschreven en werd gepubliceerd in 1996 door Harry N. Abrams.