Kenzo Flower Legere | Voordelig Bestellen op Parfum Outlet
Je bent hier:
Kenzo Flower Legere
For Female

KENZO FLOWER LEGERE EAU DE TOILETTE SPRAY (ZONDER VERPAKKING)

    • Eau de toilette spray (zonder verpakking) 50 ml
    • Onze Prijs38,95
Deel de Parfum Online

Kenzo Flower Legere

Kenzo is een wereldwijd bekend bedrijf dat voornamelijk bekend is om haar parfum, kleding en huidverzorging, ontworpen door Kenzo Takada. Kenzo Takada begon zijn carriere in Parijs, en werd al snel bekend voor zijn extroverte en minimalistische ontwerpen waarin hij gewaagde stoffen samen bracht tot een schitterend meesterwerk.

Kenzo's succes begon in 1970, en gedurende dit jaar presenteerde hij zijn eerste ontwerpen bij de Vivienne Gallery. Zijn eerste winkel genaamd 'Jungle Jap', werd geopend, en één van zijn modellen kwam op de voorpagina van het blad Elle. Kenzo staat meer bekend om zijn Parfum collectie. Iedere Kenzo Parfum en After Shave zijn super populair geworden, en is nog steeds een inspiratie bron voor velen.

Kenzo de of Ça Sent Beau was de eerste dames parfum van Kenzo, terwijl Kenzo pour Homme, gelanceerd in 1991, de eerste heren parfum was. Het was pas in 2000 dat Kenzo Flower, zijn meest bekende geur, werd gelanceerd. Een moderne en verfijnde geur met natuurlijke elementen bedoeld om frisheid en vernieuwing aan het hedendaagse grote stad leven te brengen.

Kenzo Flower is een duidelijk en ongewone geur bedoeld om de moderne, natuur liefhebbende stadsbewoner te inspireren. Andere populaire Kenzo parfums bevatten Kenzo d'Ete, Kashaya de Kenzo, Kenzo Amour en Kenzo Jungle L'Elephant.

Bekende Heren Parfums zijn Kenzo Air, Kenzo Power, Kenzo Tokyo en L'Eau Par Kenzo Pour Homme. Het aanbod Kenzo Parfum voor Heren omvat: Kenzo Jungle Pour Homme, L'eau Par Kenzo Homme, Kenzo Pour Homme, Kenzo Power en Tokyo.