Kimora Lee Simmons - Parfum Outlet
Je bent hier:
  • Home
  • Kimora Lee Simmons
Filter:
Golden Goddess
Golden Goddess
Vanaf prijs41,95
Bekijk producten
For Female
Goddess
Goddess
Vanaf prijs75,95
Bekijk producten
For Female
Fabulosity
Fabulosity
Vanaf prijs43,95
Bekijk producten
For Female
Dare Me
Dare Me
Vanaf prijs23,95
Bekijk producten
For Female
Baby Phat Luv Me
Baby Phat Luv Me
Vanaf prijs21,95
Bekijk producten
For Female

Kimora Lee Simmons parfum

Kimora Lee Simmons is een model uit de VS. Kimora is geboren in St. Louis Missouri , en is de dochten van een Koreaans - Japanse moeder en een Afro - Amerikaanse vader. Haar gemengde afkomst en haar lengte maakte haar gedurende haar schooltijd het doelwit van pestkoppen. Om het zelfvertrouwen van Kimora te stimuleren gaf haar moeder haar op voor modellessen op de leeftijd van 11. Dit loonde al snel toen ze werd ontdekt op de jonge leeftijd van 13 en direct doorgestuurd werd naar Parijs.

13 jaar lang werd ze het gezicht van Chanel mode en werd ze Karl Lagerfeld 's muze. Baby Phat, een hip hop mode-label opgericht in 1999, is het bedrijf waar Kimora als Creative Director en voorzitter werkte. Baby Phat is ook de merknaam van haar eerste parfum licentie. Tot aan 2010 stond ze aan het roer van het bedrijf.

In 2006 publiceerde Kimora haar boek Fabulosity: What it is and how to get it. Ze beschreef het boek als een soort lifestyle handleiding voor alle manieren van leven. Kimora verscheen tevens in een aantal rollen in films. De films waarin zij voorkwam waren o.a. Waist Deep en Beauty Shop. Ze kwam ook voor in de muziek video van Usher en Ginuwine. Haar optreden als een jurylid in America's Next Top Model in 2003 was van korte duur, toen ze haar plannen tijdens het filmen wijzigde.

Kimora's eigen reality tv-show, Kimora : Life in the Fab Lane, begon in 2007. De camera's waren ieder moment van de dag aan haar zijde, en gaf het publiek inzicht in haar leven als moeder en als CEO van Baby Phat.

Kimora is tevens van plan om haar eigen modelabel te lanceren, onder de naam KLS. Sinds september 2011 is zij de CEO en Creative Director van de shopping website JustFabulous.
Haar eerste parfum, Baby Phat Godin uit 2005, is een bloemige geur met dominante notities van gardenia, lila, rozen en hyacint. Baby Phat Golden Goddess , de opvolger van het eerste parfum, werd gelanceerd in 2006. Het werd samengesteld uit zoete notities, bloemen akkoorden, bossen en kruidige nuances.

Baby Phat Fabulosity , een bloemen - fruitige creatie door parfumeurs van Givaudan , en Baby Phat Seductive Goddess, een bloemige chypre geur , werd gelanceerd in 2008. 2010 was het jaar van de presentatie van Baby Phat Dare Me met florale, houtachtige en muskusachtige akkoorden en kokos. Baby Phat Luv Me werd gepresenteerd in 2011. Deze geur is voorzien van bloemen, houtachtige en muskusachtige notities.

Kimora Lee Simmons heeft 6 parfums uitgebracht. Kimora Lee Simmons parfum werd gemaakt in samenwerking met parfumeurs Givaudan en Jean - Claude Delville