Leonard - Parfum Outlet
Je bent hier:
Filter:
Eau Fabuleuse
Eau Fabuleuse
Vanaf prijs30,95
Bekijk producten
For Female
L'orchidee
L'orchidee
Vanaf prijs41,95
Bekijk producten
For Female
Leonara
Leonara
Vanaf prijs41,95
Bekijk producten
For Female
Leonard Homme
Leonard Homme
Vanaf prijs41,95
Bekijk producten
For Male
Leonard Signature
Leonard Signature
Vanaf prijs46,95
Bekijk producten
For Female

Leonard parfum

Leonard Fashion begon in 1958 toen Jacques Leonard Daniel Tribouillard een nieuw bedrijf begon. Daniel Tribouillard deed zijn best om het merk te differentiëren in de hedendaagse mode. In 1960 lanceerde hij een revolutionair nieuw proces voor het afdrukken van afbeeldingen op Engelse kleding, dat erg in de mode was op dat moment. Zijn klanten waren gecharmeerd en de gedurfde jonge man werd over de hele wereld toegejuicht. In slechts een paar jaar, aangemoedigd door het succes van zijn geliefde bloemenprints, bracht Daniel Tribouillard het merk Leonard de wereld in. Hij ontwikkelde zijn stijl door het aannemen van de orchidee als een embleem, een delicate wilde bloem zonder geometrische grenzen. Leonard's originaliteit is gebaseerd op een unieke en herkenbare stijl gedeeld door al zijn ontwerpen en ook door de gebruikte stoffen. 

In 1968 presenteerde Daniel Tribouillard zijn eerste collectie van bedrukte zijde jurken met een slogan die de lichtheid van de stof benadrukt. In de vroege jaren 70 diversifieerde het huis zijn productie (parfums, dassen, zijden sjaals, etc.) en creëerde zijn eigen distributienetwerk. De jaren gingen voorbij, innovaties en uitvindingen kwamen tot stand en gaven het merk zijn reputatie. In 1994 is het Huis van Leonard toegetreden tot de Franse 'Federation de la Couture' en speelde haar eerste modeshow in de Carrousel du Louvre.

Het eerste Leonard parfum werd gecreëerd in 1970. Leonard parfumswerden gemaakt in samenwerking met parfumeurs Daniel Moliere, Christophe Raynaud, Olivier Pescheux, Bertrand Duchaufour, Delphine Lebeau Krowiak, Benoit Lapouza, Roger Pellegrino, Firmenich en Ron Winnegrad.