Lilly Pulitzer - Parfum Outlet
Je bent hier:
  • Home
  • Lilly Pulitzer
Filter:
Lilly Pulitzer Squeeze
Lilly Pulitzer Squeeze
Vanaf prijs60,95
Bekijk producten
For Female
Lilly Pulitzer Wink
Lilly Pulitzer Wink
Vanaf prijs29,95
Bekijk producten
For Female

Lilly Pulitzer parfum

Lilly Pulitzer besloot na 50 jaar om vanuit het modehuis van Lilly Pulitzer om niet één parfum te lanceren, maar drie parfums in november 2008. Nieuwe parfums in drie kleuren, met strand associaties, zonnige citrusvruchten en zachte bloemen die perfect passen tussen de creaties en jaren lange traditie van het huis. De parfums volgen geen trends van één seizoen, maar zijn verbonden met de motieven, creaties en geschiedenis van het merk.

De parfums werden Wink, Squeeze en Beachy genoemd. Wink heeft het motto draag roze en de jongens knipogen naar je, Beachy roept associaties op met Palm Beach en Squeeze is een verwijzing naar een kraampje met vers geperst sap. Ze stuurde de eerste leveringen aan vrienden, zoals Jackie Kennedy. Kleuren van de creaties van dit huis zijn levendig, vrolijk en optimistisch.

Wink opent met aroma's van peer nectar, roze fresia en aroma's van een weelderige tuin, het hart bloeiend met een boeket van rozen, witte lelie en violet, en toevoegen van kristal amber en witte muskus aan de basis. De parfumeur van deze editie in een roze fles is Cecile Krakower.

Squeeze is een exotische geur die opent met aroma's van lychee, roze pompelmoes en rode bessen. Het hart omvat lotus en wilde rozenblaadjes, terwijl de basis zonnige akkoorden van hout en muskus introduceren. De parfumeur van deze editie in een gele fles is Mathilde Bijaoul.

Beachy is een frisse, vrolijke en bedwelmende parfum, die watermeloen, zonnige citrusvruchten en zeebries aroma's aanbiedt in de opening, terwijl het hart is verrijkt met jasmijn bloemen, tiare en frangipani. De basis bestaat uit zoutkristallen, gouden amber en zoete vanille. Dit parfum in een blauwe fles is gemaakt door Karine Dubreuil.

Ontwerper bij het huis van Lilly Pulitzer, Janie Schönborn, creëerde combinaties van kleuren en motieven die u terugvindt op strepen van kleurpotlooddozen, alsmede op het parfum pakket. Wink raakt primaire motieven in roze en groene nuances, Squeeze is versierd met geel en oranje, terwijl Beachy is gekleurd in blauw en groen. Secundaire motieven worden gevonden op verpakkingen, alsmede op body lotions. Het ontwerp van de flessen werd geïnspireerd door de architectuur van Via Mizner in Palm Beach.

Lilly Pulitzer parfums werden gemaakt in samenwerking met parfumeurs Karine Dubreuil, Mathilde Bijaoui en Cecile Krakower