Marc Jacobs Marc Jacobs Homme | Voordelig Bestellen op Parfum Outlet
Je bent hier:
Marc Jacobs Marc Jacobs Homme
For Male

MARC JACOBS MARC JACOBS HOMME EAU DE TOILETTE SPRAY

    • Eau de toilette spray 125 ml
    • Onze Prijs85,95
Deel de Parfum Online

Marc Jacobs Marc Jacobs Homme

Marc Jacobs, (9 april 1963) is een Amerikaanse modeontwerper opgegroeid in New York City. Na het afstuderen aan het Central Saint Martins College of Art and Design in in 1981, ging hij studeren aan de Parsons School of Design. In 1984 ging hij samenwerken met Robert Duffy, een creatieve samenwerking vormend onder de naam Jacobs Duffy Inc.

Hij werd bekend in de modewereld toen hij in 1988 samen met Duffy voor Perry Ellis ging werken en in 1993 een grunge collectie voor het modehuis ontwierp, wat overigens resulteerde in een onmiddellijk ontslag.

Marc Jacobs waagde zich in 2001 voor het eerst in de wereld van de parfum, hij deed dit samen met Coty Inc en introduceerde de vrouwen parfum Marc Jacobs in 2001 en de mannen cologne, Marc Jacobs Men in 2002.

Hij ontwierp vele populaire parfums zoals de populaire parfum Marc Jacobs Daisy en de speelse en verleidelijke Marc Jacobs Lola, die hem op de voorgrond van de parfum markt bracht.

Het parfum Bang Bang voor mannen bleek een populaire keuze voor chique en trendy mannen. Wij bieden u de volgende Marc Jacobs Parfum voor Dames: Marc Jacobs Daisy en Marc Jacobs Lola.