Michael Kors Michael Kors Coral | Voordelig Bestellen op Parfum Outlet
Je bent hier:
Michael Kors Michael Kors Coral
For Female

MICHAEL KORS MICHAEL KORS CORAL EAU DE PARFUM SPRAY

    • Eau de parfum spray 100 ml
    • Onze Prijs100,95
    • Eau de parfum spray 50 ml
    • Onze Prijs78,95
Deel de Parfum Online

Michael Kors Michael Kors Coral

Michael Kors is een Amerikaanse modeontwerper bekend om zijn herencollecties. Geboren als Karl Anderson Junior in 1959, veranderde hij zijn naam in Michael Kors David op 5 jarige leeftijd toen zijn moeder hertrouwde.

Kors studeerde aan het Fashion Institute of Technology en begon met het ontwerpen van kleding op de leeftijd van 19. In 1981, op slechts 22 jarige leeftijd, lanceerde hij de Michael Kors dameslijn in New York City's top warenhuizen. Het succes van deze lijn leidde uiteindelijk tot een positie als dameskleding ontwerper van het legendarische Franse modehuis Celine. Kors verliet Celine in 2003 om zich opnieuw te richten op zijn eigen merk.

Michael Kors herenkleding werd gelanceerd in 2002, en twee andere lijnen, MICHAEL en KORS worden nu geproduceerd, betaalbare modecollecties evenals schoenen en jeans.

Veel televisiekijkers kennen Michael Kors van zijn werk als rechter in de populaire tv-show Project Runway.

Michael Kors biedt geuren aan in samenwerking met Estee Lauder. Hij introduceerde zijn eerste parfum voor vrouwen, Michael Pour Femme, in 2001.

Het eerste Michael Kors parfum is gecreëerd in 2001. Michael Kors parfums werden gemaakt in samenwerking met parfumeurs Harry Fremont, Christophe Laudamiel, Loc Dong, Jean Marc Chaillan, Bruno Jovanovic, Olivier Gillotin, Christophe Raynaud, Steve Demercado, Laurent Le Guernec en Honorine Blanc.