Montale Montale Blue Amber | Voordelig Bestellen op Parfum Outlet
Je bent hier:
Montale Montale Blue Amber
For Female

MONTALE MONTALE BLUE AMBER EAU DE PARFUM SPRAY (UNISEX)

    • Eau de parfum spray (unisex) 50 ml
    • Tijdelijk uitverkocht
Deel de Parfum Online

Montale Montale Blue Amber

Parfums Montale werd in 2003 in Parijs opgericht door Pierre Montale. Pierre Montale heeft voor het oprichten van zijn bedrijf een tijd Saudi Arabië besteed, waar hij parfums voor adel, koningen en koninginnen heeft gecreëerd. Toen hij terugkeerde naar Parijs, introduceerde de parfumeur zijn geweldige oosterse creaties in de westerse wereld. Het mysterieuze Oosten, Arabië en de liefde voor parfum zijn terug te vinden in elke fles van de Montale collectie.

Montale maakt zijn geuren van natuurlijke materialen van hoge kwaliteit, in grote concentratie, waardoor de geuren zeer intens en langdurig zijn. De aluminiumflessen werden speciaal gemaakt om de kostbare essenties te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Montale creëert mannen-, vrouw- en unisex-geuren, waarvan de belangrijkste onderdelen kostbare variëteiten zijn van bomen, zoals wierook, aoud (agarwood), cederhout, sandelhout en vele andere materialen die door Arabische parfumeurs worden gebruikt. Een bijzondere plaats in zijn collectie behoort tot parfums gemaakt van aoud of agarwood. Oud Pafums Montale is de eerste Franse lijn van parfums gewijd aan aoud, een koninklijk ingrediënt in de breedste zin van dit woord, en wordt beschouwd als een afrodisiacaal in het oosten.

Aoud is een aromatische hars-oleoresine (andere namen zijn: agor, agarwood, eagleswood, aloeswood, in Arabisch: oud of oud). Oleoresin is het product van een immunogische reactie van de Aquillaria-boom tot de Phialophora parasitica schimmel. Als de boom besmet is, produceert deze kostbare, donkere, aromatische hars. Oud en zijn extracten zijn erg duur. De waarde wordt 1.5 keer duurder geschat dan goud, dus het heet ook vloeibaar goud of het hout van de goden.