Naf Naf

1 artikel
Naf Naf
Fashion Instinct
Eau de toilette
Vanaf
32,95

Onze collectie Naf Naf parfum bestaat uit:

Patrick en Gerard Pariente richtten NafNaf op in 1973 in Parijs in Frankrijk. Hun doel was om kleding collecties te verkopen tegen betaalbare prijzen. De kleurrijke collecties van de jaren 1980 werden hun handelsmerk.

Het modieuze aanbod van het merk NafNaf was gericht op jongeren van tussen de 18 en 25 jaar. Voordat online winkels populair werden, werd de kleding verkocht in meer dan 100 winkels in Frankrijk en een aantal internationale verkooppunten. Het merk werd meteen een hit bij het winkelend publiek toen hun excentrieke collecties in de schappen kwamen. Prinses Stephanie van Monaco werd ooit gespot in een NafNaf blouse.

De populariteit van NafNaf leek te vervagen in het midden van de jaren 1990 toen andere winkelketens zoals Zara, H & M, Gap, Benetton en anderen de grote straten veroverden. Met een nieuw business plan, winkel revisies en nieuwe ontwerpen is het bedrijf erin geslaagd om hun populariteit terug te winnen.

Het bedrijf verkoopt nu volledige collecties van dames zoals ondergoed, zonnebrillen, tassen, accessoires en parfums. Het eerste parfum dat werd gelanceerd onder de NafNaf merknaam was de Une Touche de NafNaf. Toen het gepresenteerd werd in 1991 werd het meteen een hit bij zowel meisjes als jonge vrouwen. De iconische geur is stopgezet, maar blijft een favoriet onder de vrouwen die tieners en twintigers waren toen Une Touche de NafNaf in de schappen lag.

Al snel na het succes van Une Touche de NafNaf werd een andere geur gelanceerd. Graffiti Vanilla, samengesteld uit wilde aardbei, framboos, roze pompelmoes, zwarte bessen, lelie van de vallei, rode pioen, violet, kasjmier hout, vanille en muskus, is een bloemige en fruitige geur met intense gourmand akkoorden. Het was commercieel succesvol, maar zou niet zo goed verkopen als zijn voorganger.

Na verjonging van het label werden Jean Pierre Bethouart en Annick Menardo gevraagd om een nieuwe geur voor NafNaf te ontwerpen. Expression, uitgebracht in 2001, is een frisse, fruitige, vrolijke en zonnige geur opgebouwd rond bergamot, aardbei blad, ananas, fresia, violet, pioen, tonka, muskus, vanille en vetiver. De charmante geurige lancering uit 2007, het titelloze NafNaf, werd gecomponeerd door parfumeur Bernard Ellena. Hij creëerde een geur met akkoorden van mango, appel en bergamot, orchidee, lis wortel, roos, patchouli, muskus, wit hout, frambozen en vanille.

In 2008 is de editie NafNaf Too ... uitgebracht. NafNaf Too ... is een geur met intense bloemige en fruitige akkoorden met een focus op de sappigheid van mango's. Fashion Instinct uit 2009 is een zoete en fruitige geur. Fee Juice, NafNafs editie uit 2011, is een bloemige en fruitige geur bestaande uit zwarte bessen, witte perzik, mandarijn, rabarber, witte bloemen, tonkabonen, ceder, vanille en muskus.

Het eerste nafnaf parfum is gecreëerd in 1991. NafNaf parfums werden gemaakt in samenwerking met parfumeurs Jean Pierre Bethouart, Annick Menardo, Carla Chabert en Bernard Ellena.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk