Naomi Campbell - Parfum Outlet
Je bent hier:
  • Home
  • Naomi Campbell
Filter:
Naomi Campbell Seductive Elixir
Naomi Campbell Seductive Elixir
Vanaf prijs35,95
Bekijk producten
For Female
Naomi Campbell Paradise Passion
Naomi Campbell Paradise Passion
Vanaf prijs59,95
Bekijk producten
For Female
Naomi Campbell At Night
Naomi Campbell At Night
Vanaf prijs35,95
Bekijk producten
For Female
Naomi Campbell
Naomi Campbell
Vanaf prijs52,95
Bekijk producten
For Female
Naomi
Naomi
Vanaf prijs30,95
Bekijk producten
For Female

Naomi Campbell parfum

Naomi Campbell heeft één van de meest bekende gezichten in de wereld. Een van de topmodellen in de industrie, en ook een van de best verdienende modellen in de vroege jaren 1990. Ze werd uiteindelijk een supermodel.

Geboren in Londen in 1970, begon Campbell's snelle opkomst naar de top in 1986 met een cover voor Elle magazine. In 1988 was zij het eerste zwarte model dat op de cover van Vogue Paris stond. Campbell heeft vrijwel voor elke top ontwerper gelopen sinds de jaren 1980, waaronder Versace, Azzedine Alaia, Isaac Mizrahi en Dior. Campbell heeft zich grotendeels teruggetrokken als model in de late jaren 1990, maar blijft hoog in aanzien als model. Haar gezicht en lichaam hebben de advertenties voor Versace, Ralph Lauren, Dolce & Gabbana, Louis Vuitton en Yves St. Laurent gesierd en ze is gefotografeerd door wereldberoemde fotografen.

Campbell schreef een boek en nam een album op in de vroege jaren 1990. Ze heeft kleine rollen gehad in verschillende films en is verschenen in de muziek video voor Michael Jackson, George Michael, Jay Z, P. Diddy, Duran Duran, Usher en andere top artiesten.

Campbell is bekend bij velen voor haar vurige persoonlijkheid en haar schoonheid. Naomi Campbell heeft openhartig en eerlijk gesproken over de vooroordelen en vooringenomenheid binnen de mode-industrie en de moeilijkheden waarmee ze geconfronteerd werd als een zwarte vrouw. Campbell is ook bekend om haar liefdadigheidswerk. Zij richtte Fashion for Relief in 2005 op, waarin zij mode-evenementen gebruikt om geld in te zamelen voor rampen.

Naomi Campbell lanceerde haar lijn van parfums voor vrouwen in 1999, met haar unieke geur en nog steeds haar bestseller, Naomi Campbell. De geuren zijn voorzien van Campbells naam en worden vaak aangeprezen door haar gezicht en vorm. Naomi Campbell geuren worden geproduceerd in samenwerking met Procter & Gamble.

Haar eerste parfum werd gecreëerd in 1999. Naomi Campbell parfums werden gemaakt in samenwerking met parfumeurs Michel Almairac, Ursula Wandel, Olivier Cresp, Dorothee Piot, Francoise Caron en Olivier Pescheu