Paco Rabanne Ultraviolet Man | Voordelig Bestellen op Parfum Outlet
Je bent hier:
Paco Rabanne Ultraviolet Man
For Male

PACO RABANNE ULTRAVIOLET MAN EAU DE TOILETTE SPRAY

  • Eau de toilette spray 100 ml
  • Onze Prijs59,95

 • Nina
  Beoordeling geplaatst op:26 Mar 2014
  Score:
  Dit is een heel zwoele parfum met sensationele geurnoten...De ultieme verleidingsparfum.Mocht ik een man zijn, zou ik smelten voor de vrouw die deze geur draagt.. In België verkopen ze hem niet meer in de winkel, jammer...Al blijft deze geur daardoor uniek en heel bijzonder..Voor mij is het mijn mysterieus geheimpje...Vroeger hadden ze op deze site de 75ml, maar die is precies verdwenen... Wil graag deze parfum opnieuw kopen, maar het is een dure parfum en daarom zou ik graag die waardebon winnen, zodat ik mijn lievelingsgeurtje snel kan bestellen! Mijn e-mailadres is ninadeley@yahoo.com Alvast bedankt en hopelijk tot snel :) !
 • Nancy
  Beoordeling geplaatst op:26 Mar 2014
  Score:
  Na zovele jaren later nog steeds een toppertje, mannelijk, beetje stoer maar o zo heerlijk wanneer een man dit geurtje draagt ...

Ultraviolet Man wordt door onze klanten beoordeeld met een gemiddelde score van 5 uit 5 (gebaseerd op 2 beoordelingen)

Deel de Parfum Online

Paco Rabanne Ultraviolet Man

Paco Rabanne Ultraviolet Man is uitgebracht in 2001.

Paco Rabanne Ultraviolet Man tracht de essentie van pure mannelijkheid vast te leggen in een parfum, en slaagt daar genadeloos in. Een innovatieve geur voor mannen, en bezit veel ongebruikelijke elementen, waaronder grijze amber, speciaal ontwikkelt voor Paco Rabanne. Dit intense extract geeft een mysterieuze en frisse geur aan dit parfum.

Deze geur staat bekend als; Aromatisch & Hout-achtig.