Robert Piguet Fracas | Voordelig Bestellen op Parfum Outlet
Je bent hier:
Robert Piguet Fracas
For Male

ROBERT PIGUET FRACAS EAU DE COLOGNE SPRAY

    • Eau de cologne spray 100 ml
    • Onze Prijs56,95
Deel de Parfum Online

Robert Piguet Fracas

Fracas werd voor het eerst gelanceerd in 1948 en werd daarna opnieuw uitgegeven in 1998. Deze bedwelmende geur in Parijse stijl, staat bekend om zijn geraffineerde eenvoud, en als een object van verlangen voor vrouwen over de hele wereld. Fracas is glamoureus en comfortabel op hetzelfde moment, modern en provocerend. Het is ultra vrouwelijk en sexy!

De samenstelling van deze geur is betoverend ... Het opent met verse zoete noten van bergamot en mandarijn. Het hart brengt een mooie mix van witte bloemen. Tuberoos, uitbundig en verleidelijk, is mooi gemengd met zuivere, heldere en intensieve noten van jasmijn, witte narcissen, gardenia, lelietje-van-dalen en witte iris, met een vleugje oranjebloesem en viool omarmd door sandelhout, vetiver en sensuele muskus in de basis .

Fracas komt in een herkenbare zwarte fles, typerend voor dit merk, daar al hun geuren dezelfde kleur en vorm hebben.

Deze geur heeft de aandacht van vele beroemdheden getrokken, en velen van hen, zoals Madonna, Kim Basinger, Martha Stewart, Morgan Fairchild, Carolina Herrera, Stella Tennant en Courtney Love hebben het inmiddels in gebruik.

De neus achter deze geur is Germaine Cellier.