Roberto Cavalli Roberto Cavalli Paradiso | Voordelig Bestellen op Parfum Outlet
Je bent hier:
Roberto Cavalli Roberto Cavalli Paradiso
For Female

ROBERTO CAVALLI ROBERTO CAVALLI PARADISO EAU DE PARFUM SPRAY

    • Eau de parfum spray 75 ml
    • Onze Prijs65,95
Deel de Parfum Online

Roberto Cavalli Roberto Cavalli Paradiso

De nieuwe geur van Roberto Cavalli in samenwerking met Coty is Roberto Cavalli Paradiso, dat in februari 2015 op de markt kwam. De nieuwe geur is geraffineerd, vleselijk, sensueel en zeer vrouwelijk, maar ook een ontspannen en zorgeloze vakantie geur. Het is ontworpen om de natuurlijke charme van vrouwen te benadrukken en om vrouwen zich nóg aantrekkelijker te laten voelen.

Paradiso gaat over een moment van geluk. Ik wilde een gevoel van dat moment creëren waarbij je je helemaal thuis voelt zei Cavalli.

Paradiso is aangekondigd als een bloemige - houtachtige geur van de Middellandse Zee en als een hemels boeket dat opent met citrus noten van bergamot en mandarijn, gemengd met het bloemige hart van jasmijn. De compositie eindigt met warme houtachtige akkoorden van cipressen, dennen en roze laurier. De geur is gemaakt door Louise Turner.

Het ontwerp van de fles, gemaakt door Eva Maria Düringer, is geïnspireerd door de vele facetten van de diamant, evenals verschillende aspecten van de persoonlijkheid van een vrouw. Model Edita Vilkeviciute wordt gekozen om het gezicht van het parfum te zijn.