Sanrio - Parfum Outlet
Je bent hier:
Filter:
Hello Kitty
Hello Kitty
Vanaf prijs23,95
Bekijk producten
For Female

Sanrio parfum

Sanrio is een Japans bedrijf dat schattige karakters en films ontwerpt en produceert. Het meest bekende karakter is Hello Kitty. De producten omvatten briefpapier, schoolbenodigdheden, parfums, geschenken en accessoires en worden wereldwijd verkocht.

Sanrio werd opgericht door Sanrio Shintaro Tsuji in 1960. Hij was begonnen met het ontwerpen van rubberen sandalen met geschilderde bloemen. In 1962 breidde hij zijn onderneming uit door simpel de sandalen op te fleuren met leuke cartoons. Sanrio huurde cartoonisten in om de schattige karakter te ontwerpen.

Hello Kitty is toegevoegd aan de line-up van Sanrio karakters in het begin van 1974. De populaire katachtige heeft zowel pieken als dalen gehad qua verkoop, maar heeft het bedrijf Sanrio wereldberoemd gemaakt. Sanrio heeft ook andere populaire karakters weten neer te zetten, zoals The Little Twin Stars, My Melody, Keroppi, Tuxedo Sam, Badtz-Maru, Chococat, Cinnamoroll, Sugarbunnies en Jewelpet Wish me mell en tot heden worden er nog steeds nieuwe karakter toegevoegd aan de collectie.