Stella Cadente - Parfum Outlet
Je bent hier:
  • Home
  • Stella Cadente
Filter:
Miss Me Discrete
Miss Me Discrete
Vanaf prijs38,95
Bekijk producten
For Female

Stella Cadente parfum

Stella Cadente (vallende ster in het Italiaans) staat voor Stanislassia Klein, een multidisciplinaire creatieve designer. Ze ontwerpt mode, interieur, sieraden, cosmetica en illustraties.

Stanislassia Klein studeerde mode aan het Fashion Institute of Technology in New York en bij Studio Bercot Parijs. Ze begon haar werk in 1991 door het creëren van sieraden voor grote mode- ontwerpers als Dior en Swarovski totdat ze zich richtte op haar eigen modemerk in 1995 dat Stella Cadente werd genoemd.

Het merk begon als een accessoires lijn, maar breidde alleen al uit naar de mode en interieur design in de eerste jaren van haar bestaan. Stella Cadente's unieke stijl wordt gekenmerkt door heldere en uitbundige kleuren en vrouwelijke details zoals veren, kant, leer, parels, pailletten en zijde. Haar ontwerpen zijn vooral gericht op contrasterende kleuren en materialen.

Het merk werkte samen met de Clarins Groep in 2004 dat leidde tot de eerste parfum in Los Angeles, gevolgd door een cosmetische lijn.