Tanya Sarne - Parfum Outlet
Je bent hier:
Filter:
Ghost Captivating
Ghost Captivating
Vanaf prijs32,95
Bekijk producten
For Female

Tanya Sarne parfum

Tanya Sarne werd geboren in 1949 als de dochter van een Frans-Joodse wiskundige die tijdens de oorlog voor de nazi's gevlucht is naar Londen. Haar moeder was een Roemeense journalist. Als klein kind was ze het onderwerp van een Pathe Pictorial film genaamd Cindarella die de vooruitgang detailleerde van een jong meisje tijdens een modellen school. Tanya was model vanaf de leeftijd van 14 en deed aan go go dansen in Knightsbridge. Ze weigerde diverse rollen in films en verhuisde naar Londen en trad toe tot de Universiteit van Sussex. Zij trouwde met popster Mike Sarne. Na een reis in de Verenigde Staten, Zuid-Amerika en Europa begon ze een bedrijf in 1976. Ze introduceerde de Scandinavische labels In Wear en Laize Adzer op de Britse markt en in 1978 vestigde ze haar eigen sportkleding lijn MIZ.

In 1985 gaven zij en ontwerper Katharine Hamnett haar bedrijf een nieuwe naam, Ghost. Ze runt nu haar miljoenen bedrijf dat voor haar ogen is veranderd in een status label. Tanya ontwerpt de zeer succesvolle lijn van de zomer jurken die Marks and Spencer verkoopt. Ze heeft een techniek en een look die nooit uit de mode raakt en heeft zowel uniciteit en duurzaamheid ontwikkeld.

In 1995 lanceerde zij de Ghost parfum. Deze parfum werd later gevolgd door Captivating, Deep Night, Serenity en de Ghost cologne.