Tim McGraw - Parfum Outlet
Je bent hier:
Filter:
Mcgraw Southern Blend
Mcgraw Southern Blend
Vanaf prijs32,95
Bekijk producten
For Male
Mcgraw Silver
Mcgraw Silver
Vanaf prijs24,95
Bekijk producten
For Male
Mcgraw
Mcgraw
Vanaf prijs20,95
Bekijk producten
For Male

Tim McGraw parfum

Samuel Timothy Tim McGraw is een Amerikaanse countryzanger en acteur die getrouwd is met zangeres Faith Hill. Vanaf zijn debuut in de vroege jaren '90 had hij veel succes en werd de meest populaire mannelijke zanger in de country muziek. Hij publiceerde een aantal multi platina albums met zijn karakteristiek geluid, commerciele country, vernieuwde honky tonk, country-rock en hedendaagse ballads.

De zanger heeft ook twee parfums voor mannen, McGraw en Southern Blend. McGraw by Tim McGraw is een geur voor mannen gepresenteerd als de eerste parfum door de countryzanger. Het parfum werd in 2008 gelanceerd in samenwerking met Coty als een bosrijke en kruidige geur. Het opent met bergamot met nootmuskaat terwijl het hart weelderig en sappig met lavendel verpakt is met mos en Artemisia. De basisakkoorden eindigen met amber, patchouli, sandelhout en tonka versierd met bedwelmende aroma's van whisky.

Coty Beauty en Tim McGraw presenteerde een andere geur in 2009 genaamd Southern Blend. Tim McGraw 's wens was deze geur niet te maken in de Franse stijl (net als zijn eerste editie, Tim McGraw), maar om het een laagdrempelig, alledaagse geur te geven die sterk en charmant is.

Tim McGraw geuren werden gemaakt in samenwerking met parfumeurs Coty en Richard Herpin.