Vivienne Westwood Boudoir | Voordelig Bestellen op Parfum Outlet
Je bent hier:
Vivienne Westwood Boudoir
For Female

VIVIENNE WESTWOOD BOUDOIR EAU DE PARFUM SPRAY

  • Eau de parfum spray 50 ml
  • Onze Prijs49,95

 • Tineke Van derVeen Kuperus
  Beoordeling geplaatst op:31 Dec 2016
  Score:
  Een heerlijk parfum , mijn favoriete parfum.
 • Lamers Linda
  Beoordeling geplaatst op:16 Feb 2016
  Score:
  Mijn favoriet parfum met een niet alledaagse geur. Als je hem draagt voel je je speciaal, uniek. Heerlijke geur die de hele dag blijft. Heeft iets poederachtigZeer blij dat hij bij jullie nog steeds te koop is.
 • sandrakat8@hotmail.com
  Beoordeling geplaatst op:26 Mar 2014
  Score:
  Heerlijke geur is dit. Deze geur doet mij altijd denken aan een frisse mooie lenteochtend, aan bloemenvelden in de zon en een zomeravond op het strand. Een lichte, luchtige, bloemige geur.. die niet overdreven zoet is. Wanneer mijn 30 ml. leeg is, komt er zeker weten een nieuwe in mijn stash.
 • Agnes
  Beoordeling geplaatst op:25 Mar 2014
  Score:
  Boudoir van Vivienne Westwood is mijn favoriete parfum vanwege de unieke geur.De geur is fris en licht bij het aanbrengen en verandert naar mate het zich vermengt met je lichaamswarmte in zwoel en zoet. Vrouwelijk en mysterieus. De geur omringt je de gehele dag.

Boudoir wordt door onze klanten beoordeeld met een gemiddelde score van 5 uit 5 (gebaseerd op 4 beoordelingen)

Deel de Parfum Online

Vivienne Westwood Boudoir

Vivienne Westwood Boudoir is een bloemige geur voor vrouwen dat sinds 1998 op de markt is. Het is gewijd aan een vrouwelijke en sterke vrouw, met een geaccentueerde seksualiteit. Het werd ontworpen door Martin Gras met een intentie om een geur te creëren die ervoor zorgt dat mannen die haar passeren hun hoofd zullen omdraaien. 

De top akkoorden zijn aldehyden, zoet-frisse bergamot, hyacint en oranje bloesem.

Het hart is zoet en weelderig met jasmijn, roos, narcissen, anjer, lis wortel, kardemom en koriander. De basis brengt patchouli, warm en melkachtig sandelhout, tabaksbladeren, kaneel en poederachtige zachte vanille.

De fles werd ontworpen door Fabrice Legros. De dop is gemaakt als een wereldbol omringd door een ring, die de kracht van vrouwelijkheid moet symboliseren.