Zirh International - Parfum Outlet
Je bent hier:
  • Home
  • Zirh International
Filter:
Corduroy
Corduroy
Vanaf prijs57,95
Bekijk producten
For Male
Zirh
Zirh
Vanaf prijs29,95
Bekijk producten
For Male
Zirh Ikon
Zirh Ikon
Vanaf prijs33,95
Bekijk producten
For Male

Zirh International parfum

Zirh is een Amerikaans huidverzorging bedrijf opgericht door Brian Robinson in 1995. Zirh biedt huidverzorging, lichaamsverzorging, scheer en parfum producten exclusief voor mannen. Zirh 's producten hebben een onderscheidend no-nonsense imago, ontworpen om een beroep te doen op mannelijke smaken. De producten in de lijn zijn geformuleerd voor de unieke behoeften van de mannelijke huid, en zijn ontworpen voor gebruik in eenvoudige leefregels die zorgen voor het lichaam van top tot teen. Zirh producten hebben door de jaren heen talrijke consumenten prijzen gewonnen.

In 2008 lanceerde Zirh een premium lijn van huidverzorgingsproducten met geavanceerde en luxe ingrediënten onder de naam Zirh Platinum.

Parfums werden toegevoegd aan de Zirh lijn, met de authentieke Zirh, in 2001.

Zirh is door de jaren heen in meerdere handen geweest, met Shiseido en Proctor & Gamble die om en om het bedrijf in handen hadden. Het bedrijf werd opnieuw aangekocht door de oprichter in 2012.

Zirh heeft 2 parfums uitgebracht. De 1e editie is gecreëerd in 2001 en de nieuwste in 2008. Zirh geuren werden gemaakt in samenwerking met parfumeurs Frank Voelkl en Givaudan.