Hugo Boss Boss The Scent Intense | Voordelig Bestellen op Parfum Outlet
Je bent hier:
Hugo Boss Boss The Scent Intense
For Male

HUGO BOSS BOSS THE SCENT INTENSE EAU DE PARFUM SPRAY

  • Eau de parfum spray 100 ml
  • Onze Prijs73,95
  • Eau de parfum spray 50 ml
  • Onze Prijs62,95

 • Henk
  Beoordeling geplaatst op:19 Aug 2018
  Score:
  Absoluut een top geur, blijft zeer lang aanwezig. 2 puffjes zorgen dat je de hele dag heerlijk blijft ruiken. Als de vrouwelijke collega,s al zeggen whow wat is dit een lekkere geur die je draagt. Dan moet je hem echt hebben.

Boss The Scent Intense wordt door onze klanten beoordeeld met een gemiddelde score van 5 uit 5 (gebaseerd op 1 beoordeling)

Deel de Parfum Online

Hugo Boss Boss The Scent Intense

In het voorjaar van 2017 lanceerde Hugo Boss haar nieuwe geur onder de naam The Scent Intense, een versterkte versie van Boss The Scent uit 2015. Boss The Scent Intense is het nieuwe verleidelijke Eau de Parfum voor mannen, beschreven als mannelijk, krachtig en memorabel. De nieuwe versie bevat een hogere concentratie aromatische oliën en verhoogt de intensiteit van de hoofdbestanddelen.

Boss The Scent Intense opent met frisse, energieke en pittige aroma's van gember en groene cardamom. Het hart omvat Maninka-fruit uit Zuid-Afrika, die naar verluidt afrodisiacale krachten bezit, waarvan de dosis in de nieuwe editie is verhoogd. Een gebrandschilderd leer akkoord in de basis wordt gemengd met vanille voor intensiteit en een magnetische aantrekkingskracht.

De gezichten van de campagne zijn Theo James en Anna Ewers. De fles bevat een donkerder, amberkleurige parfumvloeistof. Boss The Scent Intense is gemaakt door Bruno Jovanovic en Pascal Gaurin.