Ted Lapidus Altamir

1 artikel
Ted Lapidus
Altamir
Eau de toilette
Vanaf
34,95

Ted Lapidus Altamir werd uitgebracht in 2007. Het is een parfum voor heren die de essentie van luxe en verfijning vangt met zijn verfijnde en sensuele tonen. Gemaakt door de Franse parfumeur Christine Nagel, is deze geur geïnspireerd door de weelde en elegantie van het Oosten.

De geur opent met de frisse en citrusachtige tonen van bergamot en neroli, die al snel vergezeld gaan van de zoete en kruidige geur van oranjebloesem en kaneel. Het hart van de geur is een mix van houtachtige en bloemige tonen, waaronder saffraan, jasmijn en lavendel, die diepte en complexiteit aan de geur toevoegen. De basisnoten van vanille, tonkaboon en amber zorgen voor een warme en romige afdronk die op de huid blijft hangen.

Verfijning en luxe gevangen in een parfum, dat is Ted Lapidus Altamir

Ted Lapidus Altamir is perfect voor diegenen die een vleugje verfijning en luxe aan hun dagelijkse routine willen toevoegen. De unieke mix van citrus, kruiden en hout creëert een geur die zowel verfijnd als sensueel is, waardoor het perfect is voor elke gelegenheid. Of je je nu verkleedt voor een formeel evenement of je gewoon luxueus en elegant wilt voelen, deze geur zal je een zelfverzekerd, verfijnd en onvergetelijk gevoel geven.

Al met al is Ted Lapidus Altamir een geur die de essentie van luxe en verfijning weergeeft. De mix van kruiden, hout en bloemen creëert een geur die zowel verfijnd als sensueel is, waardoor het perfect is voor diegenen die hun innerlijke elegantie en verfijning willen omarmen.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk