Liz Claiborne Curve Wave Homme | Voordelig Bestellen op Parfum Outlet
Je bent hier:
Liz Claiborne Curve Wave Homme
For Male

LIZ CLAIBORNE CURVE WAVE HOMME COLOGNE SPRAY

    • Cologne spray 125 ml
    • Tijdelijk uitverkocht
Deel de Parfum Online

Liz Claiborne Curve Wave Homme

Liz Claiborne is een mode- bedrijf dat begon in 1976 in New York. De eigenaar is de in Belgi├ź geboren designer Liz Claiborne, haar man Art Ortenberg en zakelijke partners Leonard Boxer en Jerome Chazen. De kleding van Liz was een succes. Het bedrijf voegde in 1980 accessoires toe. Liz Claiborne werd het eerste bedrijf dat werd opgericht door een vrouw dat in de Fortune 500 werd vermeld.

Claiborne en Ortenberg trokken zich terug uit het management van het bedrijf in 1989, waarna het management van het bedrijf werd overgenomen door verschillende opkomende modemerken van de late jaren 1990 en vroege jaren 2000, met inbegrip van Juicy Couture , Mexx en Lucky.

Het eerste Liz Claiborne parfum was Liz Claiborne for Women, in een karakteristieke driehoek fles, dat in 1986 werd geïntroduceerd. Het eerste parfum voor mannen kwam uit onder de naam Claiborne, en werd gelanceerd in 1989.

Liz Claiborne overleed in 2007 .

De rechten op alle parfums onder het Liz Claiborne merk, met inbegrip van Lucky, Juicy Couture en de populaire Curve-serie, werden in 2008 overgenomen door Elizabeth Arden.

Liz Claiborne heeft 46 parfums uitgebracht. Liz Claiborne parfum werd gemaakt in samenwerking met parfumeurs Olivier Polge , Pascal Gaurin , Jean - Claude Delville , Laurent Le Guernec , Loc Dong , Jean - Marc Chaillan , Pierre Negrin , Carlos Vinals , Carlos Benaim en Harry Fremont .