Marina De Bourbon Monsieur Le Prince Intense | Voordelig Bestellen op Parfum Outlet
Je bent hier:
Marina De Bourbon Monsieur Le Prince Intense
For Male

MARINA DE BOURBON MONSIEUR LE PRINCE INTENSE EAU DE PARFUM SPRAY

    • Eau de parfum spray 100 ml
    • Onze Prijs69,95
Deel de Parfum Online

Marina De Bourbon Monsieur Le Prince Intense

Marina de Bourbon is een Frans parfum merk dat werd opgericht door Marina Gacry, wier man Prins Andre van Bourbon is.

Marina Gacry werd geboren op 5 september – en is op dezelfde dag jarig als Lodewijk XIV. Na het doorstaan van een moeizame jeugd, zou ze in slechts een paar jaar een zeer mooie jonge vrouw worden, die vastbesloten was om te slagen. Om haar studies te financieren, accepteerde ze een functie bij de beroemde kapper Alexandre de Paris.

Als assistent van een van de meest vooraanstaande kappers in Parijs, wreef Marina ellebogen met enkele van Europa's rijkste, machtigste en bekendste namen. Na het veroveren van deze sociale kring met haar charme en intelligentie, werd ze uitgenodigd om naar St. Tropez te komen. Daar ontmoette ze haar prins: Andre van de Bourbon van Parma familie. Samen keerden ze terug naar Parijs en stapte uiteindelijk in 1960 in het huwelijksbootje.

Kort na haar huwelijk begon haar carrière als interieurontwerper. Diverse beroemdheden en Europese aristocraten deden beroep op haar onberispelijke smaak.

Door het verlangen naar een nieuwe creatieve uitlaatklep wilde Princesse Marina parfum maken en tekende een overeenkomst met Gilles Pommereau. Om haar nieuwe onderneming te ondersteunen, opende ze een eerste winkel in Parijs, op de Boulevard de Courcelles, dat over de hele wereld bekend staat om zijn eclectische objecten van decor en kleding lijnen. Marina kan vaak in haar eigen boetiek wordengevonden.

Vele geuren in de lijn hebben betrekking op royalty's en elite –status, en als eerbetoon aan haar Franse erfgoed. Het eerste parfum,dames parfum Marina de Bourbon, werd gelanceerd in 1994.