Rochas Secret De Rochas | Voordelig Bestellen op Parfum Outlet
Je bent hier:
Rochas Secret De Rochas
For Female

ROCHAS SECRET DE ROCHAS EAU DE PARFUM SPRAY

    • Eau de parfum spray 100 ml
    • Onze Prijs53,95
Deel de Parfum Online

Rochas Secret De Rochas

Secret de Rochas is de nieuwste parfum creatie van Rochas. In het proces van het ontwikkelen van deze geur hield Jean - Michel Duriez de traditie van het huis en de Franse elegantie die het symboliseert in zijn achterhoofd. 70 jaar na de lancering van hun meest beroemde parfum: Rochas Femme, is het nu de beurt aan Secret de Rochas, als een nieuwe, moderne visie op vrouwelijkheid.

De geur is gebaseerd op een osmanthus formule gemengd met vruchten, mos en bossen. De samenstelling is chypre met bloemen en vruchten. Het opent met sappig exotisch mango, perzik en passievrucht met een vleugje groen. Het hart bevat osmanthus, jasmijn en een “geheim ingrediënt.” De basis zorgt voor een klassieke harmonie van mos, patchouli en muskus.

De elegante cilindrische fles is gekleurd in tinten van abrikoos. De verpakking toont het beroemde citaat van Marcel Rochas: Men moet een vrouw ruiken voor haar te zien” ( On doit respirer une femme avant même de l'avoir vue) Het gezicht van het parfum is de Franse actrice en zangeres Cecile Cassel. .

Secret de Rochas werd gelanceerd in 2014. De neus achter deze geur is Jean-Michel Duriez.