Luciano Soprani - Parfum Outlet
Je bent hier:
  • Home
  • Luciano Soprani
Filter:
Luciano Soprani Uomo
Luciano Soprani Uomo
Vanaf prijs45,95
Bekijk producten
For Male
Solo Soprani
Solo Soprani
Vanaf prijs48,95
Bekijk producten
For Female
Solo Soprani Rose
Solo Soprani Rose
Vanaf prijs49,95
Bekijk producten
For Female

Luciano Soprani parfum

Luciano Soprani is geboren in Reggiolo in 1946. Hij begon als ontwerper in 1967 op 21 jarige leeftijd bij Max Mara waar hij verantwoordelijk was voor alle collecties. In 1978 verliet hij Max Mara en verhuisde hij naar Milaan. Hiervandaan maakte Luciano Soprani een flinke opmars en was hij erg gewild bij alle opbloeiende merken die geïnteresseerd waren in zijn talent en zijn originaliteit. Hij tekende voor collecties bij onder andere Basile. Gruppo Finanziario Tessile, Nazareno Gabrielli en Gucci. In 1981 presenteerde hij zijn eigen collectie Luciano Soprani na het afronden van zijn opleiding.

In de twintig opvolgende jaren creëerde Lucian Soprani een stijl die elegant en modern was, met dank aan de samenwerking met de Onward Kashiyama Group. Hij vestigde zich in Italië, Amerika en Japan. Met de intense samenwerking opende hij zijn moederwinkel in Milaan, 30 winkels in Japan en Los Angeles. De meest beroemde top modellen hebben inmiddels zijn collecties gepresenteerd en wordt zijn kleding gedragen door bekende internationale acteurs en actrices.

Luciano Soprani parfums werden gemaakt in samenwerking met parfumeurs Pierre Bourdon, Benoit Lapouza en Jean-Christophe Herault.