Het is weer Summer Sale! Check snel onze aanbiedingen

Baldessarini

1 artikel
Baldessarini
Signature
Eau de toilette
Vanaf
55,71

Onze collectie Baldessarini parfum bestaat uit:

Baldessarini is een merk dat luxe, precisie en verfijning belichaamt in de wereld van herenmode en parfums. Opgericht door Werner Baldessarini, voormalig voorzitter van Hugo Boss, vestigde het merk zich al snel met een eigen identiteit, los van zijn oorsprong, gericht op een chique en volwassen doelgroep. De collecties van Baldessarini staan bekend om hun nauwgezette aandacht voor detail, uitzonderlijke kwaliteit en tijdloze stijl, en zijn aantrekkelijk voor een man die vakmanschap en individualiteit waardeert in zijn sartoriale keuzes.

Op het gebied van geuren weerspiegelt Baldessarini haar mode-ethos door geuren aan te bieden die zowel klassiek als eigentijds zijn, gekenmerkt door gedurfde, onderscheidende ingrediënten die tegemoet komen aan een zelfverzekerde en verfijnde gentleman. Een van de gevierde creaties is “Baldessarini Signature”, voorheen bekend als “Baldessarini Ambre”. Deze geur staat vooral bekend om zijn luxueuze diepte en warmte, waardoor het een populaire keuze is onder degenen die een verfijnde en onmiskenbaar mannelijke geur waarderen.

Over het geheel genomen zijn Baldessarini en haar geuren zoals Baldessarini Signature een toonbeeld van luxe en eersteklas stijl, waardoor ze een gewaardeerde aanvulling zijn op de collecties van veeleisende mannen over de hele wereld. Het merk blijft inspireren met zijn toewijding aan kwaliteit en een diep begrip van wat een man zich gedistingeerd en verfijnd laat voelen.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk