Vakantiegeld Voordeelweek! Gebruik code VAKANTIE voor 15% korting

Lancaster

1 artikel
Lancaster
Summer Splash
Eau de toilette
Vanaf
37,95

Onze collectie Lancaster parfum bestaat uit:

Lancaster is een cosmetica- merk dat werd opgericht in 1946. Hun voornaamste bezigheid is ontwikkeling van producten om de natuurlijke schoonheid te verbeteren en te verlengen. Het merk is door de jaren heen uitgebreid  en wordt nu gewaardeerd als een toonaangevend merk op de internationale cosmetica markt en in de selectieve suncare markt. U kunt Lancaster in meer dan 40 landen vinden en Lancaster heeft onderzoekscentra in Europa en de VS. Het bedrijf heeft meer dan 500 patenten.

De missie van Lancaster is altijd geweest om de partner van de vrouw te zijn door elke fase van hun leven heen. Ze streven ernaar om innovatieve, eerlijke, efficiënte en aangename producten te creëren die u in staat stellen om uw jeugdige uitstraling te verlengen en te verbeteren. Het merk richt zich op drie gebieden. huidverzorging, suncare en make-up. Alle producten zijn kenmerkend om hun bijzondere ingrediënten, futuristische technologie en heerlijke texturen.

De geschiedenis van Lancaster begon toen Georges Wurz Dr. Eugene Frezzati ontmoette. Ze richtten het bedrijf en de Lancaster fabriek op in Monaco. De producten die het eerste succes brachten waren Crème Embryonnaire, Serum tissulaire en le Lait pour les Mains, die in alle Europese landen, Azië en het Midden -Oosten het merk bekend hebben gemaakt.

Kwaliteit van de producten bereikte zelfs Grace, de prinses van Monaco en Lancaster werd benoemd tot enige leverancier van schoonheidsproducten voor het paleis. Het merk was ongelooflijk innovatief voor hun tijd en bood de lijn Ligne princière aan op basis van anti-veroudering producten. Begin 1970 lanceerde het huis hun zonneproducten, waaronder zonnebrandcrème, after sun, zelfbruiner en make-up. Lancaster was het eerste merk dat de anti-veroudering eigenschappen van Retinol in hun huidverzorgingsproducten toe paste.

In 1993 werd een ander ingrediënt ontdekt waarvan de huid kon profiteren: zuurstof. Het werd met succes toegepast in huidtherapie Vital Oxyen Supply. Kort daarna begon Lancaster met het ontwerpen van make-up lijnen. In 2002 werd de gepatenteerde RPF technologie gelanceerd om schade door vrije radicalen te bestrijden.

Lancaster heeft zich gespecialiseerd in de zon expertise en heeft ervaring in de bescherming van de huid en zijn DNA tegen UV-stralen, vervuiling en iedere vorm van agressie en is ook het enige merk met DNA-actie in alle huidverzorging en zonnebrandproducten. Ze willen vrouwen toegang bieden tot echte wetenschap en high-performance huid & zonnebrandproducten die de schoonheid behouden en de individuele behoeften van elke vrouw respecteren. Lancaster is 

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk