Asdaaf Bawadi

1 artikel
Asdaaf
Bawadi
Eau de parfum
Vanaf
34,95

Asdaaf Bawadi is een exquise en fascinerende geur die de essentie van Arabische weelde en mystiek belichaamt. Dit eau de parfum, dat in 2019 wordt uitgebracht, is gemaakt voor mensen die houden van een rijke en verfijnde geur en biedt een gedenkwaardige en luxueuze olfactorische ervaring.

De geur opent met de frisse en verkwikkende noten van bergamot en citroen, die onmiddellijk de zintuigen prikkelen met hun heldere en pittige karakter. Deze levendige introductie wordt versterkt door de subtiele zoetheid van appel, waardoor een uitnodigende en energieke start ontstaat die het decor vormt voor de geur.

Naarmate de geur zich ontwikkelt, onthult het hart een harmonieuze mix van bloemige en kruidige noten. De rijke essentie van roos combineert naadloos met de warme, exotische allure van saffraan en de delicate toets van jasmijn en vormt een verfijnde middenlaag die zowel diepte als elegantie uitstraalt. Deze mix wordt verder verrijkt door de romige rijkdom van sandelhout, wat een laag van verfijning toevoegt aan de compositie.

De geur eindigt met een zachte en langdurige finish, waar de warmte van amber samensmelt met de zachte, houtachtige tonen van cederhout en de fluweelzachte zoetheid van vanille. Deze laatste mix zorgt voor een aanhoudende indruk van weelde en sensualiteit, waardoor de geur de hele dag krachtig en boeiend blijft.

Asdaaf Bawadi zit in een prachtig ontworpen flacon die de luxueuze en mysterieuze aard van de geur weerspiegelt. Het is meer dan alleen een parfum, het is een uitdrukking van tijdloze schoonheid en verfijnde elegantie. Perfect voor wie op zoek is naar een geur die charme en verfijning uitstraalt. Deze geur is een waar bewijs van de kunst van het parfumeren en de allure van uitgelezen ingrediënten.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk