Asdaaf

6 artikelen
Asdaaf
Musk Code
Eau de parfum
Vanaf
33,95
Asdaaf
Oud Code
Eau de parfum
Vanaf
32,95
Asdaaf
Wujood
Eau de parfum
Vanaf
31,95
Asdaaf
Ameerat Al Arab
Eau de parfum
Vanaf
33,95
Asdaaf
Bawadi
Eau de parfum
Vanaf
32,95
Asdaaf
Terhaal
Eau de parfum
Vanaf
32,95

Asdaaf is een vooraanstaand merk in de wereld van de parfumerie, bekend om zijn luxueuze en fascinerende geuren. Als onderdeel van de Al Haramain groep erft Asdaaf een rijke erfenis van hoogwaardige parfums die traditionele geurtechnieken uit het Midden-Oosten combineren met hedendaagse innovaties. Deze unieke benadering zorgt ervoor dat elk Asdaaf parfum elegantie, verfijning en een blijvende charme uitstraalt.

De geurcollectie van Asdaaf is ontworpen voor een breed scala aan voorkeuren en biedt zowel intense, weelderige geuren als lichtere, meer delicate composities. Het merk is toegewijd aan het gebruik van de beste ingrediënten, zodat elk parfum een rijke en meeslepende geurbeleving biedt.

Populaire parfums van Asdaaf

Een van de populairste geuren van Asdaaf is Qimmah, een geraffineerd mengsel dat de warmte van oud combineert met de zoetheid van roos en de rijkdom van amber. Deze geur wordt zeer gewaardeerd om zijn diepte en lange levensduur, waardoor het een favoriet is onder mensen die van een gedurfde en gedenkwaardige geur houden.

Een andere geliefde geur van Asdaaf is Majd Al Sultan, met een harmonieuze mix van kruidige, houtachtige en bloemige noten. De combinatie van saffraan, roos en patchoeli creëert een complex en verleidelijk aroma dat de essentie van luxe en verfijning weergeeft.

Ameer Al Oud is ook een uitblinker in de collectie van Asdaaf, bekend om zijn robuuste en bedwelmende mix van oud, leer en amber. Deze geur is perfect voor wie op zoek is naar een krachtige en langdurige geur die zelfvertrouwen en verfijning uitstraalt.

Asdaaf blijft zijn geurportfolio innoveren en uitbreiden, en houdt vast aan zijn streven naar uitmuntendheid en zijn reputatie voor het leveren van voortreffelijke en betoverende parfums. Of u zich nu aangetrokken voelt tot de diepe, rijke geuren van oud en amber of de voorkeur geeft aan de lichtere, bloemige aroma's, Asdaaf biedt een gevarieerd aanbod aan geuren die aan elke voorkeur voldoen, zodat iedereen verzekerd is van een luxueuze en betoverende ervaring.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk