Het is weer Summer Sale! Check snel onze aanbiedingen

Asdaaf Musk Code

1 artikel
Asdaaf
Musk Code
Eau de parfum
Vanaf
33,95

Asdaaf Musk Code is een verfijnde en betoverende geur die de essentie van zuiverheid en verfijning belichaamt. Dit eau de parfum is ontworpen voor mensen die houden van een subtiele maar boeiende geur, die een luxueuze en gedenkwaardige geurervaring biedt.

De geur opent met de frisse en verkwikkende noten van citrus en bergamot, die onmiddellijk de zintuigen prikkelen met hun heldere en pittige karakter. Deze levendige introductie wordt prachtig uitgebalanceerd door de delicate zoetheid van peer, waardoor een uitnodigende en levendige start ontstaat die de toon zet voor de geur.

Naarmate de geur zich ontwikkelt, onthult het hart een harmonieuze mix van bloemige en muskusachtige noten. De betoverende essentie van jasmijn verweeft zich met de zachte, poederige rijkdom van roos en vormt een geraffineerde middenlaag die zowel elegantie als warmte uitstraalt. Deze melange wordt verder versterkt door de romige toets van witte muskus, die diepte en verfijning toevoegt aan de compositie.

De geur eindigt met een zachte en langdurige finish, waar de fluweelachtige tonen van sandelhout samensmelten met de zachte, aardse aanwezigheid van amber en de subtiele zoetheid van vanille. Deze laatste mix zorgt voor een aanhoudende indruk van weelde en sensualiteit, zodat de geur de hele dag door boeiend en luxueus blijft.

Asdaaf Musk Code zit in een slanke en moderne flacon die de puurheid en elegantie van de geur weerspiegelt. Het is meer dan alleen een parfum, het is een uitdrukking van tijdloze schoonheid en verfijnde charme. Deze geur is perfect voor wie op zoek is naar een parfum dat verfijning en allure uitstraalt, en is een waar bewijs van de kunst van het parfumeren en de allure van voortreffelijke ingrediënten.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk