Calvin Klein Eternity Reflections Homme

1 artikel

Calvin Klein Eternity Reflections for Men is een verfijnde en levendige geur die de essentie van moderne mannelijkheid vangt met een frisse, houtachtige twist. Deze geur, geïntroduceerd in 2022, is een nieuwe interpretatie van de klassieke Eternity, op maat gemaakt voor de hedendaagse man die waarde hecht aan verfijning en een band met de natuur.

De geur opent met de knisperende, groene frisheid van appel en komkommer en biedt een schone en verkwikkende start. Deze combinatie zet een jeugdige en energieke toon, perfect voor de moderne man. De komkommer voegt een koel, licht aquatisch element toe, terwijl de appel een natuurlijke zoetheid brengt die de zintuigen verkwikt.

In het hart van Eternity Reflections for Men zorgt een harmonieuze mix van lavendel en salie voor een klassieke maar eigentijdse middennoot die spreekt van tijdloze elegantie. Lavendel, met zijn kalmerende en bloemige aroma, voegt een vleugje rust toe, terwijl salie een licht peperige, kruidige kwaliteit toevoegt die de frisheid van de openingsnoten aanvult.

De basis van de geur wordt verankerd door rijke vetiver en een vleugje orriswortel. Vetiver geeft de geur een diepe, aardse basis en versterkt de mannelijke aantrekkingskracht met een duurzame, houtachtige afwerking. Orriswortel, met zijn milde bloemige en licht poederige noten, zorgt voor een geraffineerde toets en rondt de geur af met een zachte, verfijnde textuur.

Eternity Reflections for Men wordt gepresenteerd in een slanke en moderne flacon die de strakke lijnen en ingetogen elegantie van het merk Calvin Klein weerspiegelt en is ideaal om dagelijks te dragen. Deze geur past bij de veeleisende man die de voorkeur geeft aan een geur die zowel fris als uitgesproken mannelijk is, de geest van moderniteit belichaamt en tegelijkertijd trouw blijft aan tijdloze waarden.

Kortingen
tot wel 70%
Al 12 jaar
voordelig
100% originele
parfums
Afhalen
mogelijk
Qshops
Keurmerk